Μενού
  • Α-
  • Α+

Όταν πέρυσι το Pornhub έσπαγε το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ επισκεψιμότητας, το είχαμε αποδώσει στην καραντίνα και τον... μπόλικο ελεύθερο χρόνο που κάπως έπρεπε να καλυφθεί. Φαίνεται, ωστόσο, πως το Pornhub έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια για δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη!

Το site αισθησιακών βίντεο είναι η 1η ιστοσελίδα παγκοσμίως με 2,85 δισεκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα, σύμφωνα με μελέτη της Fasthosts.

Το Pornhub είχε υψηλότερη «website traffic» (σ.σ. επισκεψιμότητα) από την Amazon, το Reddit, αλλά και από τo Netflix! Η νέα μελέτη της Fasthosts που αποκαλύπτει τις ιστοσελίδες με τις περισσότερες επισκέψεις στο διαδίκτυο αναδυκνύει το Pornhub πρώτο, να κόβει το νήμα με 2,85 δισεκατομμύρια επισκέπτες μηνιαίως!

Την ίδια στιγμή, YouTube, Facebook και Twitter βρίσκονται, επίσης, σε υψηλές θέσεις ενώ η κινεζική μηχανή αναζήτησης Baidu.com ακολουθεί σε κοντινή απόσταση. Αξίζει να σημειωθεί, πως μόνο σε μία εβδομάδα η Baidu δέχεται 1.506.361.111 επισκέπτες, λίγο περισσότερο από τον πληθυσμό της Κίνας.

Αποό την άλλη καμία έκπληξη δεν αποτελεί το γεγονός ότι η Google είναι ο πιο «πολυσύχναστος» ιστότοπος στον πλανήτη! Σε μόλις μία ώρα, η Google δέχεται 127.983.631 επισκέψεις, όσο 14,2 φορές ο πληθυσμός του Λονδίνου!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA