Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει η πλατφόρμα του Facebook από το πρωί της Τετάρτης (24/8) με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο να παραπονιούνται πως δεν εμφανίζονται συνηθισμένες αναρτήσεις στη ροή ειδήσεων τους. Μάλιστα, οι αναφορές προβλημάτων άρχισαν να εμφανίζονται στο Down Detector -έναν ιστότοπο που χρησιμοποιείται για την αναφορά διακοπών λειτουργίας- γύρω στις 06:30 σήμερα το πρωί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι WandsWorth Times, το 20% των χρηστών έχουν αναφέρει προβλήματα με την εφαρμογή, το 73% με τη ροή και το 7% με τον ιστότοπο γενικά. To πιο κοινό πρόβλημα, όπως αναφέρουν οι χρήστες στο... Twitter, είναι ότι η αρχική σελίδα δεν εμφανίζει δημοσιεύσεις από φίλους, αλλά- φαινομενικά- τυχαίες δημοσιεύσεις από σελίδες.

Ενας χρήστης έγραψε: «Το Facebook είναι εκτός λειτουργίας ή τι συμβαίνει τέλος πάντων; Χακαρίστηκε;». Ωστόσο, το Facebook δεν έχει επιβεβαιώσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής- ενώ δεν υπάρχουν και στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι έχει χακαριστεί. Σύμφωνα πάντως, με τις αναφορές του Twitter, το ζήτημα φαίνεται να επηρεάζει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο καθώς εμφανίζει διάφορες σελίδες στην αρχική του Facebook.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA