Μενού
H Apple έχει ήδη καταστρώσει διαφορετικά πλάνα για τα iPad των επόμενων ετών.
  • Α-
  • Α+

Η αγορά των tablets είναι σίγουρα μία από αυτές που προβληματίζει έντονα τους επικεφαλής της Apple και με τα δεδομένα των τελευταίων ετών φαίνεται πως η αμερικανική εταιρεία προχωράει σε σημαντικές αλλαγές. Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή Ming-Chi Kuo, ο οποίος έχει ιδιαίτερα καλή πληροφόρηση σε ό,τι αφορά τα της Apple, η εταιρεία δεν θα βγάλει στην αγορά κάποιο νέο iPad μέσα στο διάστημα των επόμενων 9-12 μηνών.

Το πρώτο από τα επόμενα μοντέλα θα είναι ένα νέο iPad mini και θα μπει σε διαδικασία μαζικής παραγωγής κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024 για να κυκλοφορήσει λίγο αργότερα. Μέσα στα όσα σημειώνει ο Kuo είναι πως και το πρώτο αναδιπλούμενο iPad θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα για την κατηγορία και πως αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο, φαίνεται μάλιστα πως η Apple έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό μιας ειδικής βάσης στήριξης από ανθρακονήματα που ετοιμάζεται από την κινεζική εταιρεία Anjie Technology.

Η εικασία κυκλοφορίας ενός αναδιπλούμενου iPad το 2024 δεν ακούγεται για πρώτη φορά, αφού κάτι αντίστοιχο είχε σημειώσει και ο αναλυτής Ross Young της Supply Chain Consultant πριν από περίπου ένα χρόνο. Συγκεκριμένα, μάλιστα, είχε τονίσει πως η Apple ετοιμάζει ένα υβρίδιο iPad/MacBook με αναδιπλούμενη οθόνη στις 20 ίντσες.

Το κομμάτι των αναδιπλούμενων συσκευών θα συνεχίσει να απασχολεί την επικαιρότητα της Apple και τους επόμενους μήνες, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία δουλεύει και ετοιμάζει ήδη το πρώτο της foldable iPhone που αναμένεται στην αγορά το νωρίτερο το 2023. Μένει βέβαια να δούμε αν τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν και πως θα μπουν στο παιχνίδι τα νέα εργοστάσια που χρησιμοποιεί η Apple σε Βιετνάμ και Ινδία και το τι θα σημαίνει αυτό για τη γραμμή παραγωγής της.