Μενού
WhatsApp
WhatsApp | Shutetrstock
  • Α-
  • Α+

Μια μεγάλη και σημαντική αλλαγή στη λειτουργία του ανακοίνωσε το WhatsApp, καθώς πλέον επιτρέπει στους χρήστες του να επεξεργάζονται μηνύματα, μια υπηρεσία που ήδη προσφέρουν οι ανταγωνιστές του όπως το Telegram και το Signal.

Οι χρήστες της εφαρμογής θα έχουν στο εξής τη δυνατότητα να τροποποιούν τα μηνύματά τους, αλλά μόνο για έως 15 λεπτά αφού τα έχουν στείλει, ανακοίνωσε η εφαρμογή.

Η εφαρμογή της Meta άρχισε ήδη να λανσάρει σταδιακά αυτή τη νέα λειτουργία, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πώς θα λειτουργεί η επεξεργασία μηνυμάτων

Σε κάθε μήνυμα στο οποίο θα έχει πραγματοποιήσει επεξεργασία ο χρήστης θα φέρει τη ειδική σήμανση, αλλά δεν θα εμφανίζεται το ιστορικό. Έτσι ώστε ένας χρήστης δεν θα μπορεί να δει τι αναγραφόταν πριν την τροποποίηση.

Έπειτα, όποιος επιθυμεί θα μπορεί να ενεργοποιήσει τη λειτουργία πατώντας πάνω στο μήνυμα και επιλέγοντας το πεδίο «edit» από το σχετικό μενού που θα εμφανίζεται.

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/WhatsApp/status/1660680955722629120?s=20

Μέχρι σήμερα, ο μόνος τρόπος να διορθωθεί ένα μήνυμα στο WhatsApp ήταν ο χρήστης να το διαγράψει και να σταλεί ένα νέο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο παραλήπτης έβλεπε πως διεγράφη κάποιο μήνυμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA