Το Facebook έχει βάλει «τοίχος» σε ειδήσεις που προέρχονται από την Παλαιστίνη, όπως έδειξε έρευνα του BBC.
Για τη διεξαγωγή της έρευνας, το βρετανικό δίκτυο συγκέντρωσε δεδομένα από τις σελίδες Facebook 20 γνωστών ειδησεογραφικών πρακτορείων με έδρα την Παλαιστίνη.
Φαίνεται ότι πολλά δημοσιογραφικά γραφεία στα παλαιστινιακά εδάφη (στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη) είχαν υποστεί απότομη πτώση στη συμμετοχή του κοινού από τον Οκτώβριο του 2023.
Για τη διεξαγωγή της έρευνας, το BBC συγκέντρωσε δεδομένα από τις σελίδες Facebook 20 γνωστών ειδησεογραφικών πρακτορείων με έδρα την Παλαιστίνη το έτος που προηγήθηκε των επιθέσεων της Χαμάς κατά του Ισραήλ, στις 7 Οκτωβρίου και κατά το έτος που ακολούθησε.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Το Ιράν ορίζει πρώτη φορά τις προϋποθέσεις για λήξη του πολέμου - Οι τρεις όροι
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.