Είστε από εκείνους που δεν τους αρέσουν τα αεροπλάνα και θέλουν κάτι με περισσότερο... προσωπικό χώρο; Η λύση όπως φαίνεται βρέθηκε και δεν είναι άλλη από τα ιπτάμενα σκούτερ! Το Airscooter είναι ένα ένα ολοκαίνουργιο «σκάφος», κάτι ανάμεσα σε ένα μικρό ελικόπτερο και σε ένα μεγάλο drone, που μοιάζει σαν φούσκα και είναι μια ιπτάμενη μηχανή που χωράει μόλις έναν επιβάτη.
Με τα σχέδια του να είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο, το Airscooter έχει έναν υβριδικό κινητήρα που τροφοδοτείται από ηλεκτρισμό και καύσιμα που θα το κάνουν ικανό να πετάει για τουλάχιστον δύο ώρες με ταχύτητα που θα αγγίζει τα 100 χιλιόμετρα την ώρα.
Οπως αναφέρει o Guardian θα ελέγχεται από δύο μοχλούς και λογικά δεν θα χρειάζεται κάποιος ειδική άδεια πιλότου για να το οδηγήσει. Για την ώρα φαίνεται πως δεν θα κυκλοφορήσουν προς πώληση αλλά φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμα για δοκιμή σε ένα πάρκο της Arizona μελλοντικά.
Πάντως πρέπει να κάνετε υπομονή καθώς βρίσκεται ακόμα στο πρώιμο στάδιο σχεδιασμού του.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.