Μενού
Τρέιλερ GTA 6
Τρέιλερ GTA 6 | YouTube - @Rockstar Games
  • Α-
  • Α+

Η Rockstars Games δημοσίευσε χθες, Δευτέρα (05/12) στο YouTube το πρώτο και πολυαναμενόμενο τρέιλερ του GTA 6, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025 σε κονσόλες όπως το Playstation 5 και το Xbox Series X/S.

Πρόκειται, όπως ειπώθηκε, για το πρώτο τρέιλερ του GTA 6, με τους θαυμαστές του παιχνιδιού να περιμένουν πώς και πώς την «άφιξή» του. Εξάλλου, το «χιλιοπαιγμένο» GTA 5 κυκλοφόρησε σχεδόν πριν από μία δεκαετία.

Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στο Vice City, κοινώς στο Μαϊάμι της ψηφιακής εποχής, με τα γραφικά να παρέχουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία.

Μέσα σε λίγες μόλις ώρες, το trailer είχε σχεδόν 50 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 6 εκατομμύρια likes. Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της Rockstar, Sam Houser είχε πει ότι η κυκλοφορία του έγινε σκόπιμα τον Δεκέμβριο ώστε να συμπίπτει με την 25η επέτειό του.

Να σημειωθεί επίσης, ότι η Rockstar έχει ανακοινώσει συμφωνία και με το Netflix προσφέροντας πολλά από τα παιχνίδια της στους συνδρομητές του σε κινητές συσκευές. Αυτό θα ξεκινήσει από τις τις 14 Δεκεμβρίου.

GTA 6: Η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού

Για πρώτη φορά στην ιστορία του GTA θα υπάρξει γυναίκα πρωταγωνίστρια, καθώς η Lucia κινούμενη στα βήματα όλων των άλλων ηρώων, θα κάνει άνω κάτω τη Vice City.

Συμπρωταγωνιστή της ο Jason, με το ζευγάρι να «χορεύει» στους ρυθμούς της Bonnie και του Clyde, συνδυάζοντας έρωτα και εγκληματικότητα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA