Μενού
Η Apple κατάφερε να δώσει μια λύση στο ζήτημα με την υπερθέρμανση των iPhone 15.
  • Α-
  • Α+

Τα παράπονα των νέων κατόχων iPhone 15 για απότομη άνοδο της θερμοκρασίας στο εσωτερικό της συσκευής ήταν αρκετά από την αρχή και η Apple βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα αρκετά σημαντικό ζήτημα. Όπως φαίνεται, δεν ήταν μόνο πρόβλημα των δημιουργών εφαρμογών -όπως διέρρευσε τις πρώτες ημέρες- αλλά και θέμα της ίδιας της αμερικανικής εταιρείας και του νέου λειτουργικού της iOS 17. Η Apple ανακοίνωσε πως επιτέλους βρήκε λύση.

Εδώ και μερικές ώρες, οι κάτοχοι iPhone και iPad μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν μια νέα έκδοση του λειτουργικού και συγκεκριμένα την iOS 17.0.3. Η «μαμά» του iPhone σημειώνει πως τα νέα τηλέφωνα θα συμπεριφέρονται μετά την εγκατάστασή του διαφορετικά, κυρίως γιατί διορθώθηκε ένα σημαντικό μέρος του κώδικα στο λειτουργικό. 

Ταυτόχρονα, η Apple συνεργάζεται με τους δημιουργούς των εφαρμογών που έκαναν πιο έντονο το ζήτημα και συγκεκριμένα την Meta (Instagram) και το Uber. Τόσο αυτές όσο και οι υπόλοιπες εφαρμογές για το iOS 17 θα ελέγχονται και σε μερικά ακόμη επίπεδα και αυτή τη στιγμή οι χρήστες θα πρέπει να αναβαθμίσουν το λειτουργικό της συσκευής τους.

Αν δεν έχει εμφανιστεί αυτόματα η σχετική ενημέρωση, μπορείτε να την αναζητήσετε μέσα από το μενού επιλογών του κινητού σας τηλεφώνου και συγκεκριμένα από το μενού επιλογών και λειτουργικού. Ταυτόχρονα, διατέθηκε και ένα firmware update για το iPadOS. Τόσο αυτό, όσο και το iOS 17.0.3 για παλαιότερα τηλέφωνα, λύνουν ένα ζήτημα ασφαλείας που είχε εμφανιστεί μετά τη διάθεση της έκδοσης 16.6. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA