Μενού
Το iPhone 15 Pro είναι πανίσχυρο, αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα με την εφαρμογή του Instagram.
  • Α-
  • Α+

Η κυκλοφορία των iPhone 15 δεν έχει κλείσει ακόμη εβδομάδα στην αγορά και κάποια πρώτα προβλήματα έκαναν ήδη την εμφάνισή τους. Αυτά εστίαζαν κυρίως σε σχεδιαστικά ζητήματα που θα οδηγήσουν σε αντικατάσταση από μεριάς Apple σε συγκεκριμένες παρτίδες, αλλά ένας YouTuber ανέδειξε ένα πιο σημαντικό θέμα που αφορά στο λογισμικό της εταιρείας και την εφαρμογή Instagram της Meta.

Αν και κάποια φαινόμενα υπερθέρμανσης των νέων συσκευών εξηγήθηκαν ως αποτέλεσμα της χρήσης νέου συστήματος ψύξης, αλλά και τιτανίου για το κυρίως σώμα, τα πράγματα ίσως είναι και διαφορετικά. Το κανάλι iPhonedo ανέλυσε τις σκέψεις του στο γιατί ένα iPhone 15 Pro Max και ένα iPhone 14 Pro Max παρουσίαζαν ανεβασμένη θερμοκρασία και γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας. Συγκεκριμένα, σημείωσε πως η εφαρμογή του Instagram είναι η κύρια αιτία του προβλήματος και μάλιστα έδειξε το πόσο απότομα άλλαξε η θερμοκρασία στο iPhone 15 Pro Max του μετά τη χρήση του app.

Με το λειτουργικό να παραμένει σε αδράνεια, η θερμοκρασία στο iPhone 15 Pro Max ήταν φυσιολογική, ωστόσο με το άνοιγμα του Instagram ή του Threads app, η συσκευή άρχισε να ζεσταίνεται απότομα.

Με ένα ειδικό εργαλείο μέτρησε την αλλαγή αυτή και αποκάλυψε το πόσο γρήγορα αυτό συμβαίνει, ενώ το συνδύασε και με την χρήση του iOS 17 και στα δύο smartphones και μάλιστα πρότεινε σε όσους χρησιμοποιούν συχνά τις δύο αυτές εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης να μην αναβαθμίσουν στη νέα έκδοση του λειτουργικού.

Κάποιοι μάλιστα, μετά τη δημοσίευση του video, ανακάλυψαν πως και η «υγεία» της μπαταρίας τους έπεσε αρκετά γρήγορα μετά την εγκατάσταση του iOS 17. To νέο iOS είναι κι αυτό λίγες ημέρες στην αγορά και έχει ήδη υποδεχτεί την πρώτη του ενημέρωση.

Ωστόσο, φαίνεται πως σύντομα χρειάζεται να γίνουν οι κατάλληλες αλλαγές και διορθώσεις, μιας και τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί είναι αρκετά και έντονα και σαφώς αναμένουμε και κάποια αντίδραση από μεριάς Meta για τις εφαρμογές της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA