Μενού
Netflix
Netflix | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Το Netflix άνοιξε το δρόμο για αμέτρητες άλλες υπηρεσίες ροής ψυχαγωγίας που ακολούθησαν και οι πληροφορίες για μια ακόμη φημολογούμενη αύξηση των τιμών του επιβεβαιώθηκαν. 

Στις αρχές Νοεμβρίου, οι χρήστες στην Αμερική άρχισαν να λαμβάνουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την πληροφορία ότι οι τιμές του προγράμματός τους επρόκειτο να αυξηθούν τον επόμενο μήνα. 

Αν δεν έχετε λάβει ακόμη email, το Netflix λέει ότι στέλνει ένα email με λεπτομέρειες σχετικά με την αλλαγή των τιμών ένα μήνα πριν από την ημερομηνία χρέωσης κατά την οποία θα αυξηθεί η τιμή σας. Επιπλέον μέλη μπορούν να προστεθούν στα πακέτα standard και premium για $7,99 το καθένα μηνιαίως. 

Στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τα μέλη, το Netflix ανέφερε ότι «η αύξηση των τιμών θα επιτρέψει στην υπηρεσία streaming να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αξία για τη συνδρομή σας - με ιστορίες που σας ανεβάζουν, σας συγκινούν ή απλά κάνουν τη μέρα σας λίγο καλύτερη».

Τι συνέβη στο βασικό πρόγραμμα του Netflix

Σε μια κίνηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το Netflix τράβηξε φρένο στη διαθεσιμότητα στις ΗΠΑ της βασικής συνδρομής χωρίς διαφημίσεις για νέους ή επιστρέφοντες συνδρομητές, η οποία είχε ανέλθει στα 11,99 δολάρια / μήνα. 

Το Netflix, σύμφωνα με το fox10phoenix.comαναφέρει ότι αν είστε επί του παρόντος στο βασικό πρόγραμμα, μπορείτε να παραμείνετε στο πρόγραμμα μέχρι να αλλάξετε πρόγραμμα ή να ακυρώσετε το λογαριασμό.

Τι ισχύει με τις τιμές στην Ελλάδα

Το επίσημο site του Netflix προσφέρει αυτή τη στιγμή το αρχικό πακέτο στα €7,99 (με ποιότητα στα 720p και μία συσκευή) και το τυπικό πακέτο στα €10,99 (με ποιότητα 1080p και δύο ταυτόχρονες συσκευές). Τέλος, το πλήρες πακέτο κοστίζει €13,99 (με ποιότητα 4Κ και τέσσερις ταυτόχρονες συσκευές).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA