Μενού
Η Apple φαίνεται πως έρχεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη θέμα για το Apple Vision Pro.
  • Α-
  • Α+

To Apple Vision Pro παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από αρκετούς μήνες και έγινε αντικείμενο συζήτησης για τις ευκολίες που θα προσφέρει στην καθημερινότητα του χρήστη.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε και επίσημα εμπορικά διαθέσιμο, κάτι που σημαίνει πως όποιος ήθελε μπόρεσε να το αποκτήσει στην «τσουχτερή» τιμή που ξεκινάει από τα 3499 δολάρια. Όπως φαίνεται, όμως, αρκετοί χρήστες άρχισαν ήδη να επιστρέφουν το νέο gadget πίσω στην Apple.

 

Αρκετές είναι πλέον οι αναφορές στα social media για χρήστες που ξόδεψαν αυτό το μεγάλο ποσό για να μπουν στην νέα εποχή της παραγωγικότητας και της ψυχαγωγίας, αλλά τους οδήγησαν στο να κάνουν ένα βήμα προς τα πίσω.

Εκμεταλλευόμενοι την πολιτική επιστροφών της Apple που επιτρέπει στον χρήστη να γυρίσει πίσω ένα προϊόν που θα αγοράσει έως και μετά από 14 ημέρες, αρκετοί ήταν αυτοί που αποφάσισαν πως εν τέλει δεν τους κάνει και ζήτησαν πίσω τα χρήματά τους.

Κάποιοι αναφέρουν ότι τους ζαλίζει μετά από 10 λεπτά χρήσης και δεν μπόρεσαν συνολικά να ολοκληρώσουν ούτε λεπτό παραπάνω σε κάθε απόπειρα δοκιμής.

Κάποιοι άλλοι τόνισαν ότι το Apple Vision Pro είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακό και καινοτόμο, αλλά και όχι ιδιαίτερα βολικό, καθώς δεν είναι και το βάρος του μοιρασμένο ισομερώς.   

 

Άλλοι σημείωσαν πως σε συγκεκριμένα κομμάτια της χρήσης του είναι ιδιαίτερα καινοτόμο και αυτό που προσφέρει είναι μοναδικό, αλλά δεν μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους να ζει όλη μέρα με ένα headset στο κεφάλι, ενώ έγιναν και αναφορές για μη ικανοποιητική απόδοση της εικόνας εκτός της κάσκας, με αποτέλεσμα κάποιοι να αισθάνονται περισσότερο απομονωμένοι απ’ όσο θα έπρεπε.

Προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση του πόσοι έχουν επιστρέψει το Apple Vision Pro τους, αλλά δεν έχουμε και ανακοινώσεις από μεριάς Apple για το πόσες συσκευές πουλήθηκαν σε αυτές τις δύο πρώτες εβδομάδες εμπορικής διάθεσης στις μεγάλες αγορές και κυρίως σε αυτήν των ΗΠΑ.

Φαίνεται πάντως από τις πληροφορίες που κυκλοφορούν πως το Apple Vision Pro θα έχει φτάσει και στην Ευρώπη μέχρι το φετινό καλοκαίρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA