Μενού
workearly
  • Α-
  • Α+

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα της χρονιάς για το 2023, βραβευμένη με gold award στην πληροφορική, εκπαιδεύει υποψηφίους από όλους στους κλάδους για θέσεις εργασίας που ζητούν γνώσεις προγραμματισμού.

Υπάρχουν πολλοί που στοχεύουν σε μια καριέρα στην τεχνολογία, αλλά νιώθουν ότι τους εμποδίζει η έλλειψη ενός πτυχίου ή ότι οι γνώσεις προγραμματιστικών γλωσσών που εστιάζουν τα πανεπιστήμια είναι αρκετά ξεπερασμένες για την αγορά εργασίας. Tο Workearly Greece φέρνει το πρώτο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ελλάδα, εξειδικευμένο στην πρακτική εκπαίδευση στον προγραμματισμό για beginners και ειδικά για την αγορά εργασίας. Οι γνώσεις προγραμματισμού, εκτός από τις πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες που “ανοίγουν” στην Ελλάδα, προσφέρει και πολλές ευκαιρίες γι' αυτούς που θέλουν να εργαστούν σε εταιρείες του εξωτερικού, ακόμα και από το σπίτι.

Σχεδιασμένο ειδικά για Αρχάριους

Είτε κάποιος ξεκινάει από το μηδέν, είτε ανανεώνει τις δεξιότητές του, το πρόγραμμά το πρόγραμμά έχει δομηθεί για να είναι προσιτό, και εξαιρετικά αποτελεσματικό, ανεξαρτήτως του εκπαιδευτικού υπόβαθρου των εκπαιδευομένων.

Δεξιότητες που ζητούνται στις συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας και Professional Certification

Το πρόγραμμά επικεντρώνεται στις πιο σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην αγορά σήμερα και που οι εταιρείες αναζητούν ενεργά. Επίσης παρέχεται εξειδικευμένο professional certification για θέσεις εργασίας στην τεχνολογία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρακτική Εμπειρία, Online

Εκτός από την εκπαιδευτική πλατφόρμα που είναι διαθέσιμη 24x7,  οι εκπαιδευόμενοι θα  είναι μέρος μιας πραγματικής ομάδας προγραμματιστών που θα τους καθοδηγήσουν και θα τους εκπαιδεύσουν μέσα από ρεαλιστικά  projects. Αυτή η εμπειρία θα τους δίνει μια γεύση από το πως είναι να εργάζονται σε πραγματικά περιβάλλοντα ανάπτυξης λογισμικού.

Εξ αποστάσεως με χρονική ευελιξία

Ο κάθε εκπαιδευόμενος μπορεί να μελετήσει στον δικό του ρυθμό, και απ' οπουδήποτε. Είτε είναι κάποιος επαγγελματίας που επιθυμεί να αναβαθμίσει τις δεξιότητές του, είτε φοιτητής / απόφοιτος που προσπαθεί να προετοιμαστεί για την αγορά εργασίας, το πρόγραμμα παρέχει επιλογές για όλους.

Το Programming School for Beginners είναι ιδανικό για: Φοιτητές, και απόφοιτους που θέλουν να μάθουν γλώσσες προγραμματισμού και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην αγορά σήμερα. Επαγγελματίες που βρίσκονται ήδη στον χώρο και θέλουν είτε να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε ορισμένες τεχνολογίες είτε να μάθουν νέες. Άτομα που θέλουν να αλλάξουν κλάδο και να κάνουν στροφή στο programming ή να το συνδυάσουν με το τρέχον επάγγελμα τους.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι δημιουργούν το δικό τους επαγγελματικό portfolio με projects εστιασμένα στην αγορά

Κάνε αίτηση τώρα και κλείσε με Early Bird έκπτωση

Workearly Greece - Κριτικές

Programming School for Beginners - ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.