Μενού
H Apple ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στα της μπαταρίας των κινητών της.
  • Α-
  • Α+

Η Apple ετοιμάζει πολλές και σημαντικές αλλαγές για τα μελλοντικά της τηλέφωνα και μέσα σε αυτές βρίσκεται και το κομμάτι της μπαταρίας. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές γνωστών insiders της αγοράς, η αμερικανική εταιρεία έχει εστιάσει ιδιαίτερα σε αυτό το κομμάτι, καθώς ξέρει πως και οι απαιτήσεις των καταναλωτών έχουν αυξηθεί και ο ανταγωνισμός προσφέρει πολύ καλές λύσεις σε αυτό το επίπεδο.

Σύμφωνα με το ETNews, έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στα της μπαταρίας, με το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης να δουλεύει πάνω σε νέα υλικά και μεθόδους, χρησιμοποιώντας ακόμη και υλικά που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα ξανά. Σε κάποιες περιπτώσεις έχουν ήδη καταγραφεί κάποιες αλλοιώσεις στα νέα υλικά, ωστόσο η Apple βρήκε ήδη τη λύση και προσπέρασε ένα σημαντικό εμπόδιο για να συνεχίσει την ανάπτυξη της τεχνολογίας της.

Με έναν έξυπνο τρόπο, στον ίδιο χώρο η εταιρεία θα μπορέσει να χωρέσει μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο ενέργειας, κάτι που θα βοηθήσει τα τηλέφωνα να κρατάνε περισσότερο μέσα στη μέρα, χωρίς να αυξηθεί ο όγκος τους. Η εταιρεία δουλεύει αναλυτικά και στο κομμάτι της ταχύτητας φόρτισης, έτσι ώστε να γλιτώνει χρόνο και από εκεί στους χρήστες.

Τα πρώτα iPhone που θα χρησιμοποιήσουν την μπαταρία που θα δημιουργηθεί από αυτή τη διαδικασία θα είναι λογικά αυτά που θα κυκλοφορήσουν το 2025 και προς το παρόν το project προχωράει και είναι εντός χρονικών ορίων που έχουν τεθεί από την διοίκηση της εταιρείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA