Μενού
  • Α-
  • Α+

Λύγισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον θρίαμβο στο Roland Garros επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ. «Ξεκίνησα από την αθήνα. Δεν περίμενα ποτέ να φτάσω στον τελικό του Roland Garros», ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την πρόκρισή του στον τελικό. Ο Έλληνας τενίστας έγραψε Ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος από τη χώρα μας που θα δώσει το «παρών» σε έναν τελικό Grand Slam. 

«Ξεκίνησα από τα γήπεδα της Γλυφάδας. Η μόνη μου σκέψη είναι τα παιδικά μου χρόνια, ονειρευόμουν να βρεθώ στο Roland Garros και στη θέση που είμαι τώρα. Είναι ένα όνειρο. Είναι κάτι που φέρνει τρομερά συναισθήματα. Αυτή ήταν η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου», επανέλαβε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού. «Ο αντίπαλός μου δεν τα παρατάει ποτέ. Δεν περίμενα να τα παρατήσει. Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να μείνω ψύχραιμος. Επαιξα πολύ γενναία και θαρραλέα», συμπλήρωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA