Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει «τρελάνει» και τη Daily Mail. Με ένα αποθεωτικό κείμενο η αρθρογράφος της Daily Mail, Κέιτι Χιντ υμνεί τον «Έλληνα Θεό» και «Άδωνι» του τένις, όπως αποκαλεί Στέφανο Τσιτσιπά και προειδοποιεί τις γυναίκες φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν το Wimbledon ότι θα «λιποθυμήσουν» από τη γοητεία που αποπνέει ο 22χρονος άσος.

Διαβάστε ακόμη: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και εκείνοι που δημιουργούν νέα πρότυπα στον ελληνικό αθλητισμό

Στο άρθρο που έχει τίτλο «Ο παίδαρος, ο “Έλληνας Θεός” είναι έτοιμος να κάνει τις γυναίκες φιλάθλους του Wimbledon να λιποθυμήσουν από τα σγουρά μαλλιά του, το εντυπωσιακό βλέμμα του και το μυώδες σώμα του», η αρθρογράφος υμνεί την εξωτερική εμφάνιση του Στέφανου Τσιτσιπά. «Τα σγουρά μαλλιά του, το εντυπωσιακό βλέμμα του και το μυώδες σώμα του, του έχουν χαρίσει το παρατσούκλι "Έλληνας θεός". Τώρα χιλιάδες φίλες του τένις θα προσεύχονται για τη θεία παρουσία του τις δύο εβδομάδες που διαρκέσει το  Wimbledon», αναφέρει αρχικά το άρθρο.

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έχει γεννηθεί στην Αθήνα και έχει ήδη κερδίσει μια στρατιά από θαυμάστριες χάρη στα σμιλεμένα χαρακτηριστικά και τα κυματιστά μαλλιά του, όμως αναμένεται να επιστρατεύσει ακόμα περισσότερες όταν εμφανιστεί στα γήπεδα του SW19 αυτήν την εβδομάδα. Ο αθλητής με ύψος 1,93 μ., που είναι και ενθουσιώδης φωτογράφος, έχει προσφέρει μία αχτίδα από τη γοητεία του μέσω των φωτογραφιών που ανεβάζει στο Instagram για τους 1,4 εκατ. followers του και οι οποίες τραβάνε την προσοχή. Σε μία από αυτές ποζάρει χωρίς μπλούζα και φορώντας μόνο τη φόρμα του στην ηλιόλουστη Αθήνα, κόβοντας στην ανάσα σε μια φαν που τον χαρακτηρίζει “πανέμορφο”. Άλλες φωτογραφίες τον δείχνουν να απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί της Μυκόνου», γράφει ακόμα η Daily Mail. Όπως προσθέτει η αρθρογράφος όταν ρώτησαν τον Στέφανο Τσιτσιπά σχετικά με την αύξηση της δημοτικότητας του, ο άσος του τένις απάντησε σεμνά: «Είναι ωραίο να λαμβάνεις αγάπη».

https://www.instagram.com/p/CGWdlgsjNhI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Οι ζητωκραυγές στο Wimbledon όμως ίσως σιωπήσουν για λίγο από την είδηση ότι ο 22χρονος Στέφανος, έχει ήδη σχέση με μία εντυπωσιακά όμορφη, μισή Ελληνίδα fashion publicist, η οποία ζει στο Τσέλσι του Λονδίνου. Οι φίλοι του λένε ότι είναι "επώδυνα ντροπαλός", ωστόσο δύο χρόνια πριν βρήκε το κουράγιο, να ζητήσει από την 25χρονη σήμερα Θεοδώρα Πεταλά να βγουν ραντεβού αφότου την είχε γνωρίζει μέσω κοινών φίλων. Όπως παραδέχθηκε “Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά ήμουν ντροπαλός και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου τότε. Όμως πριν δύο χρόνια της ζήτησα να βγούμε ραντεβού. Της ζήτησα να πάμε στο Μπρούκλιν και να βγάλουμε φωτογραφίες και νομίζω της άρεσε αυτό. Έχω πολλά συναισθήματα για αυτήν. Πιστεύω ότι αισθάνεται το ίσιο και ότι η σχέση μας είναι κάτι ξεχωριστό”». Όπως σημειώνει το άρθρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει δηλώσει πως παρ' όλους τους εξουθενωτικούς ρυθμούς του επαγγελματικού τένις, «νομίζω ότι δεν περνάει μέρα χωρίς να έχω μιλήσει με την κοπέλα μου και η χημεία μας είναι πολύ καλή. Παίζει και αυτή τένις και όταν παίζω μαζί της, είναι η αγαπημένη μου στιγμή στο κορτ και μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο”».

«Ο Αδωνις του τένις»

«Οι ειδικοί προβλέπουν οι εμφανίσεις και οι εντυπωσιακές ικανότητές του στο τένις – έφτασε στον τελικό του Γαλλικού Open αυτόν τον μήνα, αλλά έχασε από τον πιο έμπειρο Νόβακ Τζόκοβιτς – θα του αποφέρουν εκατομμύρια από επικερδείς διαφημιστικές συμφωνίες. “Τον βλέπουν σαν το επόμενο “next big thing” (ανερχόμενο αστέρι), λέει ένας ειδικός στο τένις και φίλος του Τσιτσιπά. “Υπάρχει μία μακρά λίστα από μνηστήρες οι οποίοι είναι έτοιμοι να τον χρησιμοποιήσουν για να πουλήσουν τα προϊόντα τους, τον θέλουν για να δυσφημήσει προϊόντα όπως ρολόγια, ρούχα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς”».

https://www.instagram.com/p/CPpzRv3H2k0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως προσθέτει ακόμα η αρθρογράφος της Dialy Mail, ο «Άδωνις σταρ του τένις δεν έχει μόνο ένα όμορφο πρόσωπο», αλλά όπως λέει ακόμα ο φίλος του, «ο Στέφανος είναι και αρκετά φιλοσοφημένος τύπος, ακολουθεί τις διδαχές του Πλάτωνα και του Σωκράτη. Είναι ένα βαθυστόχαστο άτομο και πολύ περήφανος που είναι Έλληνας»

Το άρθρο ολοκληρώνεται λέγοντας «ότι τα πράγματα δεν ήταν πάντα ρόδινα για τον Στέφανο, γιο του Απόσοτλου Τσιτσιπά και της ΤζούλιαςΑποστόλη, οι οποίοι είναι δάσκαλοι του τένις. Όπως έχει αποκαλύψει στο σχολείο είχε πέσει θύμα bullying λόγω της αφοσίωσής του στο τένις και το 2016 είχε φτάσει κοντά στο σημείο να πνιγεί ενώ κολυμπούσε σε θάλασσα κοντά στην Κρήτη και όπως θυμάται ο ίδιος “ήταν η ημέρα που είδα τη ζωή από διαφορετικό τρόπο. Θυμάμαι ακόμα πόσο άλλαξα ψυχολογικά μετά από αυτό”».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA