Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να έχασε στα ημιτελικά του Australian Open από τον Ρώσο τενίστα, Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ομως, αναμφίβολα ο αγώνας ήταν επεισοδιακός. Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έφτασε στο σημείο να ξεσπάσει στο τέλος του δεύτερου σετ, φωνάζοντας στον διαιτητή του αγώνα ότι «είναι ηλίθιος», γιατί, όπως είπε, ο Απόστολος Τσιτσιπάς έκανε coaching στον Στέφανο Τσιτσιπά από τις κερκίδες. 

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς: Οχι και ο πιο ώριμος άνθρωπος ο Ντανίλ Μεντβέντεφ

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο υπεύθυνος διεξαγωγής του αγώνα ζήτησε από την Εύα Ασδεράκη να πλησιάσει το σημείο όπου καθόταν ο Απόστολος Τσιτσιπάς για να επιβεβαιώσει εάν υπάρχει coaching. Η διεθνής διαιτητής επιβεβαίωσε ότι υπήρχε επικοινωνία ανάμεσα στον Έλληνα τενίστα και τον πατέρα του και έτσι ο διαιτητής έκανε την παρατήρηση στον Στέφανο Τσιτσιπά. Αυτό έγινε μετά το ξέσπασμα του Ντανίλ Μεντβέντεφ στον διαιτητή στο φινάλε του δεύτερου σετ. 

Πάντως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρνείται ότι δέχθηκε οδηγίες από τον πατέρα του και προπονητή του. «Δεν ήταν coaching. Με είδατε τις προάλλες να χάνω το σκορ στα ματς μου. Δεν ακούω τίποτα όταν παίζω, είναι αδύνατον. Με τον κόσμο να φωνάζει τόσο δυνατά σε κάθε πόντο, πρέπει να έχεις τρομερή ακοή για να μπορέσεις να ακούσεις τον προπονητή σου. Γελούσα τις προάλλες γιατί, νομίζω στο ματς με τον Περ, ο προπονητής μου ήταν 5 χιλιόμετρα μακριά και πήρα warning. Ήταν η πιο αστεία στιγμή του τουρνουά», δήλωσε ο 23χρονος τενίστας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA