Μενού
  • Α-
  • Α+

Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Στέφανου Τσιτσιπά με τον αδερφό του Πέτρο για την αναμέτρηση τους με τους Αρεβάλο και Ροχέρ, από τους οποίους τελικά ηττήθηκαν. Ενα βίντεο που κάνει τον γύρο των social media δείχνει το Νο6 του κόσμου στο τένις, να έχει μία διαφωνία με τον πατέρα του και προπονητή του, Απόστολο, και στη συνέχεια να εγκαταλείπει την προπόνηση!

Διαβάστε ακόμη: Wimbledon: Στο Νο4 του κυρίως ταμπλό ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Στο Νο5 η Μαρία Σάκκαρη

Οπως φαίνεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς διαφωνεί με όσα λέει ο πατέρα τους και ακούγεται να του λέει πως είναι λάθος ενώ μετά από λίγο αποχωρεί από την προπόνηση. Ο ίδιος πάντως στην διάρκεια του βίντεο που διέρρευσε, φαίνεται να έκανε κάποια παράπονα για τον ώμο του, ενώ και ο πατέρας του όπως συζητούν, φαίνεται να του δείχνει κάτι σχετικό με αυτό. Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν από τους Αρεβάλο και Ροχέρ και αποκλείστηκαν από τη συνέχρεια του διπλού. Σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουνίου, ο Στέφανος αντιμετωπίζει τον Ιλια Ιβάσκα.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.