Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπορεί να κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς και αυτό φάνηκε και στο Τορίνο. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε με κάτω τα χέρια από τον σέρβο θρύλο του τένις για ένατο διαδοχικό παιχνίδι ανάμεσά τους. Αυτή τη φορά ο Σέρβος επικράτησε με 6-4, 7-6(4) στην πρεμιέρα τους στη φάση των ομίλων του ATP Finals στο Τορίνο, βάζοντας τις βάσεις πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το παιχνίδι έκλεισε την 1η αγωνιστική στον «κόκκινο» όμιλο, καθώς το απόγευμα στη ρωσική κόντρα ο Ρούμπλεφ είχε νικήσει τον Μεντβέντεφ με 2-1 σετ.

Η 10η νίκη του Τζόκοβιτς επί του Τσιτσιπά σε 12 αγώνες, ήταν δίκαιη. Ο Τσιτσιπάς έχασε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το 6-4 το 1ο σετ, στο 2ο σετ ανέβασε την απόδοσή του, το σετ κρίθηκε στο tie break με τον Τζόκοβιτς να το κατακτά. Ο 35χρονος Σέρβος, πέτυχε την 1η από τις πέντε νίκες που θέλει αυτή την εβδομάδα, για να φτάσει στον 6ο τίτλο του στη διοργάνωση, ώστε να πιάσει τον Ρότζερ Φέντερερ στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες κατακτήσεις και να γράψει ακόμη μια φορά, ιστορία.

Επόμενος αντίπαλος για τον Τσιτσιπά ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, την Τετάρτη (16/11), με τον συγκεκριμένο αγώνα να παίρνει χαρακτήρα τελικού, μιας και, πιθανότατα, ο ηττημένος, πάει σπίτι του! Από την πλευρά του ο Τζόκοβιτς, θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ στο άλλο ματς της 2ης αγωνιστικής, με τον νικητή να εξασφαλίζει την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA