Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα με τον Αντρέι Ρούμπλεφ κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ αλλά από εκεί και πέρα «βραχυκύκλωσε» και αφού έχασε το δεύτερο σετ, έχασε και την... ψυχραιμία του πριν χάσει τελικά και το τρίτο σετ και αποκλειστεί από τα ημιτελικά του ATP Finals. Και όσο περνούσε η ώρα και ο Ρώσος πήγαινε όλο και καλύτερα τόσο πιο έντονος γινόταν ο εκνευρισμός του Έλληνα τενίστα.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Χαρακτηριστική η στιγμή στο 3ο game του 3ου σετ, όπου τελικά ο Τσιτσιπάς δέχθηκε break. Mε τις μπάλες στα χέρια του και με το σκορ στο 0-30, ο Τσιτσιπάς πέταξε με δύναμη το μπαλάκι προς την πλευρά που βρισκόταν η ομάδα του και ο πατέρας του Απόστολος, με το κοινό να αποδοκιμάζει την κίνησή του. Σε ένα άλλο σημείο του αγώνα ο Απόστολο Τσιτσιπάς δίνει οδηγίες στον Στέφανο οποίος, ωστόσο, φαίνεται να έχει χάσει πλήρως την αυτοσυγκέντρωσή του και να μην μπορεί να αφομιώσει τα όσα τον συμβούλευε ο πατέρας του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA