Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» ο Άρης Σερβετάλης, καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. Ο ηθοποιός είχε δηλώσει σε παράγοντες της παράστασης ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τον οποιονδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και είχε προειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τα θέατρα υποδέχονται μόνο εμβολιασμένους.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: 7.287 κρούσματα, 105 θάνατοι και 608 διασωληνωμένοι

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, από σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, κλείνουν οι πόρτες των θεάτρων σε ανεμβολίαστους. Μέχρι χθες, η είσοδος σε ανεμβολίαστους επιτρεπόταν με την επίδειξη αρνητικού rapid test. Μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη, η παράσταση «Ρινόκερος» στο θέατρο «Κιβωτός» έριξε αυλαία.

Ο Αρης Σερβετάλης, όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του από το καλοκαίρι στους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη της παράστασης. Φαίνεται να είχε πει ότι θα αποχωρούσε στην περίπτωση που τα θέατρα άνοιγαν μόνο για εμβολιασμένους. Τότε είχαν ήδη αρχίσει να ανακοινώνονται μέτρα για την είσοδο των πολιτών σε συγκεκριμένους χώρους με πιστοποιητικό εμβολιασμού και τώρα ο Αρης Σερβετάλης - μετά την απόφαση της κυβέρνησης να εφαρμόσει το lockdown για ανεμβολίαστους σε θέατρα, σινεμά, γυμναστήρια - ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον «Ρινόκερο», καθώς είναι ο πρωταγωνιστής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA