Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά που έβαλε την ισπανική μυθοπλασία στο σύμπαν του Netflix και το Bella Ciao ξανά στις καρδιές μας επιστρέφει για μία τελευταία φορά στις οθόνες μας.  

Το ασταμάτητο La Casa De Papel, έρχεται σε λίγους μήνες και η αγωνία των φαν χτυπάει κόκκινο για το πως θα ολοκληρωθεί η μεγαλύτερη ληστεία.

Μπορεί να έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τη στιγμή που έκανε πρεμιέρα η προηγούμενη -και προτελευταία- σεζόν του La Casa De Papel, αλλά πολλοί τηλεθεατές ανυπομονούν για τον επίλογο.  

Ο δημιουργός της σειράς-φαινόμενο Αλεξ Πίνα δήλωσε ότι η τελευταία σεζόν δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix πριν από τον Σεπτέμβριο. Αυτό, ασφαλώς, μπορεί να σημαίνει ότι η σειρά μπορεί να προβληθεί ακόμη και λίγο πριν τα Χριστούγεννα! Η τελευταία σεζόν του La Casa de Papel, όπως αναφέρεται στην βρετανική εφημερίδα Express, αναμένεται να έχει συνολικά δέκα επεισόδια, δύο επεισόδια περισσότερα από τους προηγούμενους κύκλους.

Άλλωστε, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του Netflix για τον τελευταίο κύκλο, ο Αλεξ Πίνα είχε στείλει το δικό του μήνυμα. «Περάσαμε περίπου έναν χρόνο για να βρούμε πώς θα διαλύσουμε αυτή τη συμμορία. Πώς θα κολλήσουμε τον “καθηγητή” στα σχοινιά. Πώς θα οδηγηθούμε σε καταστάσεις για πολλούς χαρακτήρες που δεν θα είναι αναστρέψιμες. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος του “La Casa De Papel”. Ο πόλεμος φτάνει σε ακραία και άγρια επίπεδα, αλλά πρόκειται επίσης για την πιο επική και συναρπαστική σεζόν», έγραψε.

Υπομονή λίγους μήνες ακόμη μέχρι να μάθουμε το τελικό πλάνο του Professor…

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA