Μενού
  • Α-
  • Α+

Θυμάστε τι ωραίες που ήταν οι εποχές πίσω στο 2019 που περιμέναμε να ξεκινήσει η 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones; Ήταν σχεδόν τέτοιες μέρες που προετοιμαζόμασταν για την πρεμιέρα μιας σεζόν που ελπίζαμε ότι θα είναι η καλύτερη όλων, αφού θα περιελάμβανε και ένα ολόκληρο επεισόδιο με τη μεγαλύτερη σε διάρκεια σκηνή μάχης στην ιστορία της τηλεόρασης και του σινεμά.

Ήταν το τελευταίο μας καλοκαίρι δίχως μάσκες, δίχως σκοτούρες και το πιο σοβαρό πράγμα που μας απασχολούσε, ήταν που η 8η σεζόν μας είχε σε ένα σκωτσέζικο ντους, με ένα καλό επεισόδιο, δύο υποφερτά και τρία που είχαν τόσα ζητήματα που δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο, αν τα πιάσουμε ένα ένα.

Τώρα, είμαστε πια στα 10 χρόνια από τότε που ξεκίνησε η πιο εμπορική σειρά όλων των εποχών και το HBO δε θα έχανε την ευκαιρία να μας υπενθυμίσει όλα όσα είδαμε. Η διάθεση των επεισοδίων στην πλατφόρμα του HBO Max για τον Απρίλιο, ήταν ένας καλός λόγος να φτιάξουν ένα trailer με σκηνές από τις 8 σεζόν.

Ένα trailer χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο

Μόνο που δεν περίμεναν ότι θα υπάρχει κόσμος που δεν θα έχει δει ακόμα όλα τα επεισόδια και θα ενοχληθεί με τα spoiler του trailer. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι αν τους ενδιέφερε τόσο η σειρά ώστε να μη φάνε spoiler...ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΤΑΝ. Αλλά εμείς παίρνουμε απόσταση από τέτοια επιθετικά σχόλια.

Εκτός από τον εκνευρισμό νούμερο 1, υπήρχε και ο νούμερο 2 που αφορούσε στην υπενθύμιση των τραγελαφικών που συνέβησαν στην 8η σεζόν ή σε μεμονωμένες σκηνές προηγούμενων κύκλων, όπως τη σκηνή βιασμού της Σάνσα από τον Μπόλτον.

Χρησιμοποιώντας ένα γνωστό meme θα πούμε το εξής:

- Κανείς:

- HBO: Ας ρίξουμε ένα trailer Game of Thrones στο άκυρο

Πάντως, για να μην τα γράφουμε εμείς, τα τρία δημοφιλέστερα σχόλια κάτω από το trailer τα λένε πάνω-κάτω όλα!

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι το HBO ετοιμάζει το πρώτο spin-off prequel του Game of Thrones που θα είναι έτοιμο το 2022, ενώ με τον Μάρτιν σχεδιάζουν τουλάχιστον άλλες 3 σειρές γύρω από το σύμπαν του Γουέστερος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA