Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τηλεοπτική επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα μετά από σχεδόν ένα χρόνο και όσα συνέβησαν με τον ΣΚΑΪ, συνοδεύτηκε από επιτυχία, την οποία στο Open δε θέλουν να την αφήσουν να πάει χαμένη. Για μια εκπομπή που αριθμεί 14 σεζόν, που έχει αλλάξει 3 τηλεοπτικές στέγες και για ένα διάστημα ετών έδειχνε να έχει κουράσει τους ίδιους τους συντελεστές της ως προς τις απαιτήσεις της, τα νούμερα που έκανε ήταν παραπάνω από επιτυχημένα. Το ερώτημα είναι το εξής: συνεχίζουν ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του και τη νέα χρονιά;

Έχουμε συνηθίσει το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο να ολοκληρώνουν την τηλεοπτική τους πορεία κάθε σεζόν πιο νωρίς από κάθε άλλη εκπομπή. Συνήθως στα τέλη Μαΐου είναι που προβάλλεται η τελευταία εκπομπή και έτσι θα γίνει και φέτος, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να αποκαλύπτει στη Φωλιά των ΚουΚου ότι αυτό θα συμβεί την τελευταία Παρασκευή του μήνα. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι φέτος επέστρεψαν σε 5ήμερο Ράδιο Αρβύλα, το οποίο είχαν να το κάνουν από την 6η σεζόν της εκπομπής. Αυλαία ρίχνει και το Βινύλιο την Παρασκευή (7/5).

Στο Open θέλουν να τους έχουν και του χρόνου, ο Αντώνης Κανάκης είναι ικανοποιημένος, επομένως η συνεργασία θα συνεχιστεί. Στο κανάλι όμως δε θέλουν να αφήσουν να περάσει καιρός και ζητάνε από τον Κανάκη να είναι και πάλι στις επάλξεις από Σεπτέμβριο, κάτι που δεν το έκανε ποτέ το Ράδιο Αρβύλα, αφού το βλέπαμε στα τέλη Οκτωβρίου συνήθως. Ειδικά φέτος, μετά από 5 μήνες καθημερινού και με προβλήματα covid-19 να δημιουργούν μικρά εμπόδια, η κούραση ήταν μεγαλύτερη για την ομάδα του Ράδιο Αρβύλα.

Άρα θεωρείται απίθανη η επιστροφή τους νωρίτερα στην επόμενη σεζόν, παρόλο που στο Open θέλουν να χτίσουν το καθημερινό τους πρόγραμμα γύρω από τους Αρβύλα, δεδομένου κι ότι ο Νίκος Κοκλώνης δε συνεχίζει στο κανάλι και θα πάρει μαζί τους τις παραγωγές του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.