Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις αρχές του 2021, εκεί που ξέραμε ότι η καραντίνα θα τραβούσε πολύ ακόμα, ήρθε το Netflix σαν από μηχανής Θεός και μας έφερε το γαλλικό Lupin, με πρωταγωνιστή τον Ομάρ Σι. Ο Αρσέν Λουπέν είναι ο χαρακτήρας που δημιούργησε ο Γάλλος συγγραφέας Μωρίς Λεμπλάν, το μακρινό 1905, ένας κλέφτης που ήταν αξεπέραστος στις μεταμφιέσεις και κατάφερνε να παίζει στα δάχτυλα την αστυνομία του Παρισιού και να της δημιουργεί πονοκέφαλο κάθε φορά. Στη σειρά του Netflix, η ληστεία του περιδέραιου της Μαρία Αντουανέτα από του μουσείο του Λούβρου, στέκεται αφορμή για ένα ανθρωποκυνηγό άνευ προηγουμένου.

Στο τέλος της πρώτης σεζόν, τα πράγματα παίρνουν μια δυσάρεστη τροπή, όταν απαγάγουν τον γιο του Λουπέν και ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα για τον ίδιο, όταν ένας αστυνομικός καταφέρνει να φτάσει στα ίχνη του. Όλοι περιμέναμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία να γίνει γρήγορα διαθέσιμη η δεύτερη σεζόν, προκειμένου να παρακολουθήσουμε τη συνέχεια και πλέον, όχι μόνο ξέρουμε την ημερομηνία, αλλά έχουμε και trailer.

Tο Lupin θα προσγειωθεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα στις 11 Ιουνίου και σύμφωνα με το trailer, ο Αρσέν Λουπέν πρέπει να καταστρώσει ένα καλά οργανωμένο σχέδιο για να παραμείνει ελεύθερος και να σώσει τον γιο του, πράγμα δύσκολο όταν όλη η Γαλλία ξέρει το πρόσωπό του. Αξίζει να σημειωθεί πως η γαλλική σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία, με 70 εκατομμύρια συνδρομητές να παρακολουθούν την πρώτη σεζόν και να την οδηγούν στην κορυφή. Σειρές όπως το Bridgerton και το The Queen’s Gambit, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την επιτυχία του.

Δείτε το trailer:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA