Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχουν περάσει 17 χρόνια από το φινάλε μιας εκ των πιο επιτυχημένων σειρών της τηλεόρασης σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα Φιλαράκια, η πιο πιστή παρέα για πολλούς από εμάς τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, επιστρέφουν για ένα επετειακό σόου χωρίς σενάριο, στο οποίο δε θα υποδυθούν τους χαρακτήρες τους, αλλά θα βρεθούν όλοι μαζί ξανά στα θρυλικά στούντιο στο Μπέρμπανκ για να θυμηθούν ιστορίες από την πιο χρυσή δεκαετία της ζωής τους.

Στο πρώτο teaser που κυκλοφόρησε, βλέπουμε Τα Φιλαράκια, τους 6 πρωταγωνιστές να περπατάνε αγκαλιασμένοι στα δρομάκια του στούντιο 24 της Warner Bros, με τις πλάτες τους να είναι το μόνο που φαίνεται. Μπορεί κανείς όμως να διακρίνει ποιος είναι ποιος, με τον Ματ ΛεΜπλανκ να βρίσκεται τέρμα δεξιά, δίπλα του η Κόρτνι Κοξ και μετά κατά σειρά ο Μάθιου Πέρι, η Λίζα Κάντροου, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ντέιβιντ Σουίμερ.

Το reunion θα προβληθεί στο HBO Max στις 27 Μαΐου, εκεί όπου εκτός από τους 6 πρωταγωνιστές, θα μιλήσουν και βασικοί guest της σειράς όπως ο Έλιοτ Γκουλντ και η Κριστίνα Πικλς (Τζακ & Τζούντι Γκέλερ), ο Τζέιμς-Μάικλ Τάιλερ (Γκάνθερ), η Μάγκι Γουίλερ (Τζάνις), ο Τομ Σέλεκ (Ρίτσαρντ) και η Ρις Γουίδερσπουν (αδερφή της Ρέιτσελ). Στο σόου θα δούμε και διάσημους που ήταν φανατικοί τηλεθεατές όπως οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Τζάστιν Μπίμπερ, Τζέιμς Κόρντεν, Σίντι Κρόφορντ, Κάρα Ντελεβίν, BTS, Lady Gaga, Μίντι Κέιλινγκ, Κιτ Χάρινγκτον, Μαλάλα Γουσαφζάι.

Να αναφερθεί πως τηλεοπτικά είχαμε δει ξανά ένα reunion, πίσω στο 2015, όμως επρόκειτο για ένα αφιέρωμα σε έναν από τους σκηνοθέτες της σειράς και απουσίαζε ο Μάθιου Πέρι. Επομένως, αυτή είναι η πρώτη φορά μετά το 2004 που τους βλέπουμε όλους μαζί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA