Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή Πρωινό προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το νέο vlog της Σοφίας Μουτίδου στο κανάλι της στο Youtube, όπου η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο πατέρας της δεν αποδέχτηκε ποτέ το ότι έγινε ηθοποιός και ήταν απέναντι της σε κάθε της βήμα μέχρι να κάνει την πρώτη επιτυχία και να γίνει γνωστή. Ο Περικλής Κονδυλάτος πήρε «ασίστ» από τα λόγια της Μουτίδου και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για την άσχημη σχέση με τον πατέρα του που τον οδήγησε σε μια αποστροφή και πλέον δεν έχει καμία επαφή μαζί του.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor περιέγραψε με ψυχική ηρεμία κάποια επώδυνα πράγματα από την παιδική του ηλικία, όπου ο πατέρας του συνδυάστηκε ως ανάμνηση με την αδιαφορία, τη βία και τις άσχημες εμπειρίες εν γένει.

Διαβάστε ακόμη: Περικλής Κονδυλάτος για Survivor: «Η πείνα μπορεί να σε κάνει πολύ πιο ακραίο αλλά ποτέ δεν έχασα τον έλεγχο»

«Είμαστε πολύ άνθρωποι που έχουμε ζήσει σε τέτοιου είδους οικογένειες και αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε να μας κυνηγάει, αλλά να γίνει ένα κίνητρο για να βρούμε την αξία μόνοι μας. Έχω βιώσει απόρριψη από τον μπαμπά μου, δεν με αποδέχτηκε και δε με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν τον ενδιέφεραν τα παιδιά του, δεν ήθελε να πάρει ευθύνες. Όλα τα παιδιά έχουν μια ευθύνη που ο γονιός πρέπει να την πάρει και να τη σηκώσει.

Δεν μπορούμε να φοβόμαστε να μιλήσουμε για να μη νιώσουν άσχημα οι γονείς μας. Έχω βιώματα με τον πατέρα μου, αλλά καλύτερα να μην τα είχα. Αν είναι τα βιώματα να είναι άσχημα, καλύτερα να μην τα έχουμε στη ζωή μας. Υπήρχε βία, αλλά όχι προς εμένα και την αδερφή μου. Η ζωή τα εμπεριέχει όλα και εγώ είμαι πολύ καλά τώρα γιατί έχω καταλάβει την αξία μου, δεν περιμένω να μου τη δώσει αυτός. Το λέω συνειδητά. Ειλικρινά δε με νοιάζει. Σας βλέπω λίγο στεναχωρημένους, εγώ δεν είμαι. Το δύσκολο είναι να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να καταλάβει ότι αυτό που βίωσες δεν είναι η αγάπη».

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε την έντονη συγκίνηση του, καθώς όπως είπε «έχω θέμα με τις σχέσεις γονιών με τα παιδιά, γιατί έχω κι εγώ βιώματα και με θλίβει πολύ όλο αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA