Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα φετινά MTV Awards ένα από τα δώρα που πήραν οι νικητές, ήταν ένα ταξίδι στη Χαλκιδική. Ανάμεσα τους η Σκάρλετ Τζοχάνσον, η Γκαλ Γκαντότ και η Κιμ Καρντάσιαν. Η αναφορά στην Κιμ ήταν που έδωσε την ευκαιρία στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάνει την αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή Pop Up στον Alpha.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο άκουσε τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο να λέει πως αν έρθουν οι τρεις αδερφές Καρντάσιαν στην Ελλάδα, θα είναι μια ακόμα καλή ευκαιρία για προώθηση της χώρας. Τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεροκατάπιε και είπε πως όταν είχαν έρθει οι Καρντάσιαν στα ελληνικά νησιά, κάποιοι επαγγελματίες στον τουρισμό δεν είχαν περάσει και πολύ καλά γιατί δεν πλήρωσαν τίποτα και φέρθηκαν με αγένεια.

Διαβάστε ακόμη: Κιμ Καρντάσιαν: Βρέθηκε παράνομα στην κατοχή της αρχαιοελληνικό άγαλμα του Μύρωνα

«Δε νομίζω πως είναι η καλύτερη τακτική να έρθουν εδώ για να προωθήσουν την Ελλάδα. Λοιπόν, θα το πω. Η Κιμ Καρντάσιαν είχε έρθει Τήνο, είχαν κλείσει να έρθουν Σαντορίνη, Μύκονο για να διαφημίσουν το δικό τους reality και να περάσουν ωραία, δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ, ενώ η συμφωνία ήταν να πληρώσουν. Φέρθηκαν πολύ άσχημα σε όλους, γιατί ήταν οι Καρντάσιαν και δεν ήταν στο Χόλιγουντ που μπορεί να τους κλείσει την πόρτα. Έφυγαν από εδώ χρεωμένες μέχρι τα μπούνια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA