Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου, και μεταξύ άλλων απάντησε στις δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Love It, μετά την αποχώρησή του, καθώς και στην περιβόητη ατάκα, κατά τη διάρκεια της δικής της αποχώρησης στον Αλέξη Παππά, που της χρέωσαν άδικα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Μπόγδανος και Κατσούλης στα μαχαίρια - «Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μου με αυτόν τον άνθρωπο»

Η παίκτρια της μπλε ομάδας, Ελευθερία Ελευθερίου, μιλώντας για το Survivor, αναφέρθηκε αρχικά για τα όσα δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης στην εκπομπή Love It, αφού χαρακτηριστικά δήλωσε: «Να ζητήσω εγώ συγγνώμη από την Ελευθερία; Είστε τρελοί; Δεν υπάρχει περίπτωση. Εκείνη προσπαθούσε να με βγάλει κλέφτη». Η τραγουδίστρια χωρίς να θέλει να δώσει έκταση στο θέμα περιορίστηκε να πει μόνο πως «Δε θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω, δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου σε αυτό. Πολλές συμπεριφορές τις δικαιολογώ. Ό,τι γίνεται στο παιχνίδι, μένει στο παιχνίδι. Κάποιος που θα κάνει μια κίνηση, δεν τη βλέπω ως ύποπτη. Όλοι καλά παιδιά είναι, όλοι έχουν μπει στο παιχνίδι για έναν σκοπό».

Για την περιβόητη ατάκα που της χρέωσαν μετά την αποχώρηση της προς τον Αλέξη Παππά «φάε τον Τζέιμς», η Ελευθερία Ελευθερία φανερά εκνευρισμένη απάντησε πως «απορώ από που βγήκε». Αρχικά, η τραγουδίστρια δήλωσε πως ρωτήθηκε στην πρώτη συνέντευξη που γίνεται μέσω Skype για την ατάκα αυτή και ξαφνιάστηκε, ενώ πρόσθεσε: «Θα ήταν αστείο σε ένα παιχνίδι που μπήκα χωρίς στρατηγική, να έλεγα σε κάποιον κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι ακούστηκε πρώτα μέσω Twitter, αλλά δεν το είπα ποτέ. Πρέπει να έχει κάνει κάτι κακό στην οικογένεια μου κάποιος για να πω κάτι τέτοιο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA