Μενού
  • Α-
  • Α+

Για άλλη μια φορά ο Ηλίας Μπόγδανος άλλαζει άποψη για παίκτη του Survivor που μέχρι πρότινος αποθεώνε και φώναζε για χάρη του και έδειχναν να τα βρίσκουν. Μετά τον Τριαντάφυλλο που η αλλαγή ομάδας τον έβαλε ξανά στο στόχαστρο του, ήρθε η σειρά του Σάκη Κατσούλη. Από το συμβούλιο της Δευτέρας, όπου ο Ασημακόπουλος έδωσε υποψήφια τη Μαριαλένα, το κλίμα είναι τεταμμένο ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα και το αποτελείωσε ο Κατσούλης που πρότεινε για 4η υποψήφια τη Νικολέττα Μαυρίδη.

Ο Κατσούλης τόνισε στην αιτιολογία της ψήφου του ότι ήθελε να ψηφίσει στρατηγικά στην αρχή, όμως δεν του έβγαινε κι έτσι πήγε πάλι στο αγωνιστικό, έχοντας να επιλέξει ανάμεσα σε Κόρομι και Νικολέττα που θεωρεί ως πιο αδύναμους. Τελικά, ψήφισε τη Νικολέττα χωρίς ίχνος στρατηγικής όπως είπε, όμως η πραγματικότητα ήταν άλλη. Η επιλογή της Νικολέττας σύμφωνα με την πεντάδα έγινε επειδή ο Σάκης πιστεύει ότι στο κοινό δεν είναι τόσο δυνατή, άρα θα γλυτώσει και ο ίδιος και ο Τριαντάφυλλος με τη Μαριαλένα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Ποιος/ποια θα αποχωρήσει απόψε από το ριάλιτι

Όπως αποκάλυψε ο Μπόγδανος, ο Σάκης τον έπιασε πριν το συμβούλιο και του είπε πως θα τον ψηφίσει για στρατηγικούς λόγους. «Επειδή αν μείνω και φύγει η Μαριαλένα ή ο Τριαντάφυλλος, θα παλεύω κάθε βδομάδα στην ασυλία για να έχω 20% πιθανότητες να μη βγω υποψήφιος, έλα να βγούμε εμείς οι δύο δυνατότεροι και να επιλέξει έναν από εμάς το κοινό κι ο άλλος που θα μείνει, θα έχει ευκολότερο έργο για τον τελικό».

Ο Μπόγδανος εξέλαβε αυτή την αλλαγή της σκέψης του Σάκη ως στρατηγική και ξαφνικά θυμήθηκε ότι «με τον Σάκη δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας. Τον γουστάρω αγωνιστικά, θέλω να είμαι συμπαίκτης του, αλλά ως εκεί, δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA