Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ακόμα έντονο επεισόδιο Survivor θα προβληθεί, απόψε, από τον ΣΚΑΪ, με τις δύο νέες ομάδες να κυνηγούν τη νίκη για το έπαθλο επικοινωνίας. Η μπλε ομάδα, που απαρτίζεται πλέον από την Καρολίνα Καλύβα, τον Ηλία Μπόγδανο, τον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ήρθε αντιμέτωπη με βαριά ήττα στο χθεσινό αγώνισμα, παρά το προβάδισμα που είχε αποκτήσει. Στον αντίποδα, η κόκκινη ομάδα με τους Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Τριαντάφυλλο και Ελένη Χαμπέρη, απόλαυσαν το έπαθλο με το καταμαράν και το γόητρο τους είναι αρκετά ανεβασμένο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έμεινε ξανά στον πάγκο και το Twitter τον «δίκασε»

Survivor - Spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα επικοινωνίας

Οι δύο ομάδες θα μπουν σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης, προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας, που χρειάζεται καλή ταχύτητα και στόχο. Σύμφωνα με τα spoilers, οι κόκκινοι δεν θα ανατρέψουν τον αποψινό αγώνα και οι μπλε θα φτάσουν στο πολυπόθητο δέκα.

Όσον αφορά το αποψινό επεισόδιο, με βάση το trailer, οι διαμάχες συνεχίζονται και η Μαριαλένα αναφέρεται σε πολλές κωλοτούμπες και αλλαγές στη συμπεριφορά υποστηρίζοντας πως «θα με βρουν απέναντί τους». Η Μαριαλένα, ήδη από χθες, πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του Τριαντάφυλλου, ενώ ο Σάκη αναρωτιέται κατά πόσο «η συμπεριφορά σου έχει να κάνει με το αν με κερδίζεις ή αν με σέβεσαι». Ο Τριαντάφυλλος που δέχθηκε, χθες, τα πυρά της αντίπαλης ομάδας, χαρακτήρισε τα ξεσπάσματα τους ως  «θέατρο του παραλόγου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA