Μενού
  • Α-
  • Α+

Στιγμές απείρου κάλλους αναμένεται να ζήσουμε στα επόμενα επεισόδια του Survivor, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει εισιτήρια αεροπορικά για συγγενείς παικτών, ώστε να βρεθούν για 4 ημέρες στον Άγιο Δομήνικο και να έχουν μια φυσική επαφή με τους παίκτες ύστερα από τόσους μήνες που είναι μακριά τους. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ άβολα όταν η μαμά της Μαριαλένας σταθεί μπροστά στην κόρη της και τον Σάκη Κατσούλη, αν κρίνουμε από αυτά που έχει πει σε συνεντεύξεις της και τα οποία σίγουρα στην παραγωγή του ριάλιτι θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν.

Στα τελευταία επεισόδια του Survivor είναι εμφανές ότι έχει ενταθεί η εστίαση της κάμερας και του μοντάζ στις σκηνές που ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι μαζί. Πρόκειται για μια κίνηση της παραγωγής που ποντάρει στους δύο τους για να κρατήσει ψηλά τα νούμερα, ενώ οι δύο παίκτες έχουν καταλάβει την απήχηση της σχέσης τους, όποια κι αν είναι αυτή, και την εκμεταλλεύονται όσο δεν πάει. Δεν είναι μόνο ο διπλασιασμός αποδοχών που πήραν, με τον Κατσούλη να αμείβεται ουσιαστικά με χρήματα διάσημου και όχι μαχητή. Είναι κι ότι μόλις βγουν, ως ζευγάρι θα έχουν μεγαλύτερη εμπορική απήχηση και θα είναι σαν ζευγάρι του Power of Love.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Κρυφό deal Σάκη και Μαριαλένας με τον Ατζούν για αύξηση στα χρήματά τους

Τέτοια είναι και η αποτύπωση τους στα επεισόδια από την Κυριακή και μετά. Πρώτα, τους είδαμε στο καταμαράν να χορεύουν, να ανταλλάσσουν τρυφερότητα μέσα στη θάλασσα και να υπάρχει μια σωματική διαχυτικότητα, με τη Μαριαλένα να φοράει ένα πιο αποκαλυπτικό μπικίνι. Στο επεισόδιο με τους Τούρκους, η Μαριαλένα είπε στον Σάκη ότι τον αγαπάει. Στο χθεσινό επεισόδιο είπε «γιατί τα κάνεις αυτά; θες να σε ξαναερωτευτώ;» και προκάλεσε αναγούλα σε Μπόγδανο και Καρολίνα, ενώ λίγο μετά, στο Μαϊάμι, ο Σάκης φλέρταρε με κάποιες κοπέλες και η Μαριαλένα έκανε λόγο για παντόφλα. Σε αυτό το σημείο οι δύο παίκτες χρησιμοποίησαν στην κάμερα τη λέξη «παντόφλα», κάτι που δε γίνεται πρώτη φορά. Αυτό αποδεικνύει μια καθοδήγηση της παραγωγής στους παίκτες όταν μιλάνε στην κάμερα.

Όλο αυτό το σκηνικό δεν πολυαρέσει στην οικογένεια της. Στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας μετέφερε συνομιλία του με μέλος της οικογένειας της Μαριαλένας, που χρησιμοποιεί μια βαριά έκφραση για τα πεπραγμένα της στο Survivor.

«Η μητέρα της έχει χάσει 10 χρόνια από τη ζωή της με αυτά που βλέπει. Ο Σάκης δε θέλει τη Μαριαλένα, θα την αδειάσει. Εκτεθήκαμε πανελληνίως. Όλα αυτά ας γίνουν μάθημα στη Μαριαλένα».

Η κουβέντα στο Πρωινό όμως δεν έμεινε εκεί. Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο, εξέφρασε την άποψη πως οι δύο παίκτες έχουν συνευρεθεί ερωτικά στο Survivor.

«Πιστεύουν ότι αν πουλήσουν έξω μια σχέση, θα είναι πιο δημοφιλείς. Εγώ δεν το πιστεύω. Δε γίνεται από τη μία να αγκαλιάζονται και μετά να βγαίνει ο γαμπρός του Περιστερίου, ο Σάκης, να φλερτάρει στις παραλίες του Μαϊάμι με τουρίστριες. Θα έρθει ο Σάκης στην Ελλάδα και θα κρυβόμαστε μη μας πετύχει σε καμιά γωνία. Έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι έχουν κάνει και σεξ. Το πιθανολογώ, το λένε οι άλλοι παίκτες ότι πήγαιναν μαζί προς νερού τους. Κι ο Παπαδόπουλος είπε ότι είναι ζευγάρι. Εδώ φαίνεται ότι λύνουν απλώς τις σεξουαλικές του ανάγκες. Ο Σάκης δεν κρατιέται».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA