Μενού
  • Α-
  • Α+

Η καταιγίδα έχει ήδη ξεκινήσει στο Διαφάνι, καθώς όσο πλησιάζουμε στο φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες, οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές. Το πέπλο του θανάτου έχει ήδη απλωθεί στο χωριό, με τον Αλέξη Γραμματικό να δολοφονείται από τον Δούκα Σεβαστό και τον Βόσκαρη να οδηγείται στην αυτοκτονία, ενώ σύμφωνα με τα spoilers, κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με την Ανέτ, η οποία δε θα αντέξει το βάρος όλων όσων γνωρίζει. 

Διαβάστε ακόμη:  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το συγκλονιστικό φινάλε με τον θάνατο του Μιλτιάδη και όσα θα δούμε στην 3η σεζόν

Η πιο σκοτεινή νύχτα, όμως, τώρα έρχεται και είναι αυτή που η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια από το βιβλίο του Νικηφόρου, για τη δολοφονία του γιου της Σέργιου. Ο θυμός θα την οδηγήσει σε ένα μονοπάτι δίχως γυρισμό, θέλοντας να πάρει εκδίκηση από τις αδερφές Σταμίρη που σκότωταν τον πρωτότοκο γιο της. Σε κατάσταση αμόκ, δίνει εντολή στον Μελέτη να κάψει το σπίτι των Σταμίρηδων, χωρίς όμως να γνωρίζει πως μέσα σε αυτό βρίσκονται ο Νικηφόρος, ο Κωνσταντής και ο Μιλτιάδης. 

Η φωτιά θα φέρει και μία απώλεια, αυτή του Μιλτιάδη, ο θάνατος του οποίου θα προκαλέσει αναβρασμό στο Διαφάνι. Όλα αυτά, την ώρα που ο Δούκας Σεβαστός, επιστρέφει στο σπίτι του από το νοσοκομείο με περιοριστικούς όρους. μέχρι να δικαστεί για το φόνο του Θέμελη. Το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος. Η καταστροφή και ο θάνατος θα συγκλονίσουν τους κατοίκους στο χωριό και το μόνο ερώτημα είναι αν θα υπάρξει δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA