Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέοι συσχετισμοί γεννιούνται στο Survivor, καθώς μετά από μια εβδομάδα που το κλίμα ήταν αρκετά τεταμένο και στα άκρα ανάμεσα στους τέσσερις της Μπλε Ομάδας και τους τρεις της Κόκκινης, φιλίες αρχίζουν να χαλάνε. Οι  Ηλίας Μπόγδανος,  Γιώργος Κόρομι και Ελένη Χαμπέρη δεν έχασαν ευκαιρία να βάλουν απέναντι τους την Καρολίνα και τον Ασημακόπουλο. Με το που γύρισαν οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας με τον Κόρομι από το Μαϊάμι, υπήρξαν παίκτες που ενοχλήθηκαν με τη στάση και τα βλέμματα τους, ενώ ο Τριαντάφυλλος δε δίστασε να σχολιάσει ειρωνικά την κίνηση συμφιλίωσης του Μπόγδανου προς τον Κατσούλη.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το μεγάλο έπαθλο

Εν τη απουσία της Κόκκινης Ομάδας και του Κόρομι από την παραλία, ο Ασημακόπουλος και ο Μπόγδανος κατηγόρησαν την Καρολίνα για κακή ενέργεια που επηρεάζει την απόδοση τους στα αγωνίσματα. Κατά την άφιξη των υπολοίπων, ο Μπόγδανος έσπευσε να τους αγκαλιάσει και να τους ρωτήσει πώς πέρασαν, η Καρολίνα και ο Ασημακόπουλος όμως είχαν μεγάλη ψυχρότητα, ακόμα και στον Κόρομι και την Ελένη Χαμπέρη με τους οποίους υποτίθεται ότι είναι φίλοι.

Ο Ηλίας Μπόγδανος προσέγγισε τον Σάκη Κατσούλη και του αποκάλυψε ότι ο λόγος που ήταν αρνητικός απέναντι του στις προηγούμενες ημέρες, αφορούσε σε ένα αίσθημα ζήλειας λόγω της τρομερής αποτελεσματικότητας του στους αγώνες. Αυτή η εξομολόγηση του Ηλία ακολουθήθηκε από μια μορφή προς τους Καρολίνα και Ασημακόπουλο, τους οποίους κατηγόρησε ότι τον δηλητηριάζουν.

«Θέλω να σου πω συγγνώμη που ήμουν απόμακρος και μου βγήκε μια κακή συμπεριφορά. Κατάλαβα ότι σε ζήλευα. Ήθελα να το βγάλω από μέσα μου και ήδη νιώθω πιο ελαφρύς. Ο Σάκης ήταν προσιτός όταν πήγα να του μιλήσω και εγώ φοβόμουν τόσο καιρό γιατί η γνώμη άλλων έχει πιπιλιστεί στο μυαλό μου. Για μένα δεν ίσχυε αυτό για τον Σάκη».

Η ανταπόκριση του Κατσούλη σε όσα είπε ο Μπόγδανος ήταν θετική και κατηγόρησε κι εκείνος με τη σειρά του τους δύο παίκτες που φαίνεται να τίθενται εκτός αγέλης.

«Ο Ηλίας έχει επηρεαστεί από τις παρέες του. Θεωρώ ότι η ζήλεια του που ανέφερε, δεν είναι δική του. Είναι ζήλεια του Ασημακόπουλου και της Καρολίνας επειδή ο Ηλίας δε με κέρδιζε στα αγωνίσματα και ενώ κάθε φορά εκεινος έπαιζε μαζί μου γιατί κανείς άλλος δεν ήθελε να με ματσάρει».

Η αντίδραση που αξίζει περισσότερο όμως κι ίσως να δίνει κι άλλους πόντους, είναι αυτή που είχε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μνημόνευσε τον Μπάρτζη για τη φημισμένη ατάκα του με την μπιφτέκα, αναφερόμενος στην ακόμα μία αλλαγή συμπεριφοράς από τον Μπόγδανο στο Survivor.

«Πού είσαι Μπάρτζη να δεις τις μπιφτέκες πώς γυρίζουν; Τι ήταν κι αυτό σήμερα..; Ρε Ηλία.... Οκ, ξέρω ότι είσαι καλό παιδί, είσαι καλή ψυχή, ξέρω ότι έχεις κάποιες φορές μια υπερένταση που ίσως να μην τη θέλεις, αλλά ρε φίλε... Τα έλεγα εγώ, αλλά δε με πίστευε κανείς. Ποιοι amigos; Στο τέλος θα μείνουν δύο μόνοι τους. Αυτά τα παιδιά δεν πιάνουν φιλίες, δεν είναι φίλοι μεταξύ τους. Είναι πώς θα περάσουν καλά τώρα. Αληθινή φιλία ανάμεσα τους ποτέ, δεν το πίστεψα ούτε μία στιγμή».

Η Ελένη εξέφρασε την ενόχλησή της με τη συμπεριφορά της Καρολίνας και έβαλε τα κλάματα, θεωρώντας άδικη τη δική της στόχευση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA