Μενού
  • Α-
  • Α+

Γυναικεία υπόθεση ήταν η μονομαχία στη Φάρμα, το βράδυ της Παρασκευής, με την Μαρία Μιχαλόπουλου και τη Κάτια Δέδε, να αγωνίζονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι, σε έναν αγώνα που θύμιζε ντέρμπι. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, επέλεξε ως υποψήφιο αρχηγό τον Ντούπη, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες στο συμβούλιο με τον Σάκη Τανιμανίδη, έδωσαν τη θετική τους ψήφο στον παίκτη εκείνον που ήθελαν να δουν να μάχεται μαζί του, για την αρχηγεία.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Το παιχνίδι γίνεται πλέον ατομικό, με τρία αγωνίσματα ασυλίας την εβδομάδα

Από την ψηφοφορία των παικτών, ο Θανάσης Πάτρας ήταν ο δεύτερος υποψήφιος, ωστόσο στη μονομαχία ανάμεσά τους αρχηγός της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Ντούπης. Η μαύρη πέτρα δόθηκε στην Κάτια Δέδε, η οποία επέλεξε να μονομαχήσει με την Μαρία Μιχαλοπούλου, που ξέσπασε σε κλάματα γιατί θεώρησε άδικη την αρχική απόφαση του Ντούπη, αφο΄τ δεν την όρισε ως πρώτη μονομάχο για να την προστατεύσει. 

Κάτια Δέδε και Μαρία Μιχαλόπουλου αγωνίστηκαν σε πέντε δοκιμασίες, με αρκετές ανατροπές. Η Μαρία πήρε το προβάδισμα στα δύο πρώτα αγωνίσματα, ωστόσο στην τρίτη δοκιμασία η Κάτια έφερε ισοπαλία παίρνοντας τη νίκη στον αγώνα των 3 πόντων. Τους 5 πόντους του τελευταίου γύρου, θα καθόριζε ή την νικήτρια ή ακόμα μία αναμέτρηση, με την Κάτια τελικά να καθαρίζει το παιχνίδι για κλάσματα του δευτερολέπτου και την Μαρία να αποχωρεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA