Μενού
  • Α-
  • Α+

Από την ερχόμενη Κυριακή, τα δεδομένα αλλάζουν στο Survivor και πλέον οι επτά παίκτες που έχουν απομείνει, θα αγωνίζονται στο στίβο μάχης μόνο για τον εαυτό τους. Το παιχνίδι δηλαδή θα γίνει ατομικό, τόσο για τα μεγάλα έπαθλα όσο και για την πολυπόθηση ασυλία που θα τους δίνει το εισιτήριο για κάθε επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο καλύτερος και ο χειρότερος παίκτης στατιστικά - Πότε θα γίνει ο τελικός

Αυτό σημαίνει πως τα ματσαρίσματα θα γίνονται και μεταξύ αντρών και γυναικών, ενώ και οι μεικτοί αγώνες θα είναι στο πρόγραμμα. Κάθε εβδομάδα, τα αγωνίσματα ασυλίας θα είναι τρία, προκειμένου να προκύπτουν τρεις υποψήφιοι, ύστερα από υπόδειξη των παικτών που έχουν κερδίσει το τοτέμ της ασυλίας.

Αυτό σημαίνει πως οι καλοί αγωνιστικά παίκτες, θα υπερτερούν στους στίβους μάχης, με τον Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο να είναι τα δύο φαβορί που έχουν όλα τα φόντα για να φτάσουν στον τελικό.

Νωρίτερα ο τελικός του Survivor

Όσον αφορά τον τελικό του Survivor, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αφού ενδέχεται να πραγματοποιηθεί νωρίτερα, γιατί δεν μπορούν να το τραβήξουν όσο θα ήθελαν, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε. Πιθανά σενάρια κάνουν λόγο για αρχές Ιουλίου ή τέλη Ιουνίου. Ο ημιτελικός θα γίνει στο Γαλάτσι, με την παρουσία των οικογενειών, οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA