Μενού
  • Α-
  • Α+

Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε το βράδυ της Κυριακής τον Άγιο Δομίνικο, με τους εναπομείναντες παίκτες να τη χαρακτηρίζουν ως «βιβλική καταστροφή». Οι κεραυνοί μάλιστα, έπεσαν πολύ κοντά στην καλύβα των amigos, καταστρέφοντας τον χώρο που είχαν φτιάξει για να κάθονται, με τον Ηλία Μπόγδανο να λέει πως «ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να γίνει προς το τέλος». Το Survivor, βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, με τα δύο στρατόπεδα να έχουν αφήσει πίσω τα νεύρα και τις εντάσεις.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Χρυσάφι στα πόδια του Σάκη και της Μαριαλένας από τον Ατζούν για τηλεοπτική συνεργασία

Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι μπορεί να έμειναν άυπνοι από τις δυνατές βροντές και τα νερά στην καλύβα, ωστόσο δήλωσαν έτοιμοι για να διεκδικήσουν την μάχη της πρώτης ατομικής ασυλίας, Μάλιστα, ο Κόρομι είπε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι αντίστοιχο», είπε ο Κόρομι, ενώ οι άλλοι δύο χαρακτήρισαν το φαινόμενο ως «βιβλική καταστροφή».

Ο παίκτης που κερδίζει την ατομική ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος

Οι παίκτες αγωνίζονται σήμερα για την πρώτη ατομική ασυλία, με τα spoilers να αναφέρουν ως νικητή τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος θα υποδείξει ως υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη. Την ερχόμενη Κυριακή, θα διεξαχθεί η τελευταία αποχώρηση στο Survivor, με τους τέσσερις παίκτες να επιστρέφουν στην Ελλάδα για τη διεξαγωγή του ημιτελικού και του τελικού στο Γαλάτσι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA