Μενού
  • Α-
  • Α+

Οικειοθελώς αποχώρησε από το Survivor ο Τζέιμς Καφετζής, ωστόσο βρίσκεται ακόμα στο προσκήνιο καθώς ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες της φετινής σεζόν. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Σε ποια ιδρύματα θα δώσει τα χρήματα ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Επέστρεψε στην Ελλάδα

Ο Τζέιμς εγκατέλειψε το Survivor εξαιτίας της χρονικής παράτασης που πήρε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με τον ίδιο να διαφωνεί με την απόφαση της παραγωγής. Μετά την αποχώρησή του τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor έπεσαν αισθητά. Λίγες μέρες πριν τον τελικό του Survivor ο Τζέιμς ισχυρίζεται πως «το αφεντικό», «καρφώνοντας» τον Ατζούν Ιλιτζαλί, είχε πει στους παίκτες όταν αποχώρησε οικειοθελώς να μην αναφερθεί ξανά το όνομά του. 

Συγκεκριμένα, χρήστης του Twitter έγραψε: «Τρέφατε και ‘σεις κρυφές ελπίδες, όταν ρωτούσε ο Λιανός ποιος παίκτης τους έλειψε, να πούνε (αν και δεν υπήρχε ελπίδα) έστω και για πλάκα, "ε μας έλειψε και ο Τζέιμς”; Έτσι για να ακουστεί το όνομα, το τιμημένο, στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού». Ο Τζέιμς Καφετζής απάντησε: «παίκτης που βγήκε μετά από εμένα, μου είπε πως πέρασε το αφεντικό όταν έφυγα και είπε να μην ξανά αναφερθεί το όνομά μου».

https://twitter.com/james_kafetzis/status/1410367480913088519?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA