Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην κορύφωσή του φτάνει ύστερα από πέντε και πλέον μήνες το Survivor, το οποίο ρίχνει την αυλαία του και αύριο Δευτέρα προς ξημερώματα Τρίτης θα γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή που θα πάρει και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αυτή είναι η βίλα που μένουν οι 4 φιναλίστ πριν τον ημιτελικό και τον τελικό

Σε λίγες ώρες στο ανοιχτό θέατρο του Γαλατσίου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Η ψηφοφορία ανάμεσα σε Μαριαλένα και Κόρο βρίσκεται σε εξέλιξη και το βράδυ θα μάθουμε ποιος από τους δύο παίκτες θα αποχωρήσει.

Ακολούθως θα ανοίξει η νέα ψηφοφορία με τους υπόλοιπους παίκτες, όμως ο αποψινός ημιτελικός έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα κατά τα φαινόμενα, καθώς οι αποψινές αποχωρήσεις θα επηρεάσουν άμεσα την αυριανή ψηφοφορία για τον μεγάλο νικητή.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Παπαδόπουλος, εξήγησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open TV πως η αποψινή αποχώρηση θα ανατρέψει τον αυριανό νικητή του Survivor. «Η άποψή μου είναι ότι ο μικρός τελικός είναι σήμερα. Σήμερα, όποιος αποχωρήσει θα καθορίσει και τον νικητή αύριο. Σήμερα μάλλον θα φύγει ο φίλος μου ο Κόρο. Φεύγοντας ο Κόρο θα δυναμώσει ο Ηλίας Μπόγδανος. Εκεί πιστεύω εγώ, ότι θα χάσει ο Σάκης Κατσούλης και θα νικήσει ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο μεγάλος νικητής πιστεύω θα είναι ο Ηλίας γιατί δυστυχώς θα φύγει ο Κόρο σήμερα. Και οι ψήφοι του Σάκη θα μοιραστούν με την Μαριαλένα. Ο Κόρο έχει υψηλότερο ποσοστό από τη Μαριαλένα και θα δυναμώσει ο Ηλίας», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA