Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφεραν να περάσουν στη μεγάλη βραδιά του Τελικού του Survivor που γίνεται απόψε στις 21:00.

Στην τρίτη θέση του φετινού Survivor βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ τέταρτος τερμάτισε ο Γιώργος Κόρομι. Όλο παρασκήνιο από την βραδιά του Ημιτελικού παρουσίασε το «Πρωινό» του ANT1 το οποίο στη συνέχεια αποκάλυψε τις αποδόσεις που δίνουν τα στοιχήματα για τη θέση του μεγάλου νικητή.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης έρχεται πρώτος με απόδοση 2,7 αφήνοντας πίσω τον Ηλία Μπόγδανο με απόδοση με 4.00.

Προβάδισμα στον Σάκη Κατσούλη για τη νίκη στο Survivor

Στην εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα συζητήθηκαν οι παίκτες που έφτασαν στον τελικό και αναφέρθηκαν τα στοιχήματα για τον πιθανό νικητή. Ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι traders προεξοφλούν την επικράτηση του Σάκη Κατσούλη. Ξεκάθαρη η διαφορά υπερ του Σάκη δείχνουν τα στοιχήματα, ενώ με άνεση πέρασαν στον τελικό Κατσούλης - Μπόγδανος. Μάχη ψήφο με ψήφο έδωσαν ο Κόρο και η Μαριαλένα, με την παίκτρια να περνάει στους τρεις του ημιτελικού, αλλά να μένει εκεί!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA