Μενού
  • Α-
  • Α+

Το θάνατο της ηθοποιού Ελπίδας Μπραουδάκη θρηνεί ο χώρος του θεάτρου και της τηλεόρασης. Την είδηση του χαμού της ταλαντούχου ηθοποιού ανακοίνωσε μέσω του facebook ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμίπλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε ανάρτησή του αναφέρει: «Καλό ταξίδι σε μια από τις πιο σεμνές αθόρυβες ταλαντούχες παρουσίες του θεάτρου μας».

Η Ελπίδα Μπραουδάκη πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και σε ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου ενώ σημαντική ήταν η παρουσία της σε τηλεοπτικές σειρές.

Η Ελπίδα Μπραουδάκη έλαβε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και σε ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Σημαντική ήταν η παρουσία της σε τηλεοπτικές σειρές όπως το «Χορεύοντας στη σιωπή» (2002), «Η αγάπη ήρθε από μακριά» (2002) , «Μη μου λες αντίο» (2004), «Ανατομία ενός εγκλήματος» κ.α... Παντρεύτηκε την δεκαετία του '70 με τον επίσης ηθοποιό Γιώργο Μάζη αλλά χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα. «Δάνεισε» τη φωνή της σε αρκετές μεταγλωττισμένες σειρές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA