Μενού
  • Α-
  • Α+

H θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα στην Μύκονο αφού το ένα top model μετά το άλλο φτάνουν στο νησί.  Αυτή την φορά η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ ήταν εκείνη που μαγνήτισε τα βλέμματα και τα φλας.

Η Βραζιλιάνα καλλονή έφτασε στο νησί των Ανέμων μαζί με τον αγαπημένο της Κέβιν Τραπ. Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret για ακόμα ένα καλοκαίρι επιλέγει το κυκλαδίτικο νησί για τις διακοπές του. Ακόμη και στην καθημερινότητα της έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Ντυμένη κάζουαλ περπάτησε και φωτογραφήθηκε στο αγαπημένο της νησί αλλά είχε τον τρόπο να τονίζει τα δυνατά της σημεία. Ένα από αυτά είναι και το τέλειο και καλογυμνασμένο κορμί της. Ωστόσο η Ιζαμπέλ επιτρέπει στο εαυτό της λιχουδιές και ατασθαλίες. Μαζί με τον σύντροφό της πήγαν για κρέπα στην Χώρα.

Η Iιζαμπέλ ήταν άβαφη και ντυμένη απλά και με δυσκολία την αναγνώριζε κανείς. Το 37χρονο μοντέλο και ο 31χρονος τερματοφύλακας δεν έμειναν μόνο στην κρέπα. Αντάλλαξαν κι ένα τρυφερό φιλί αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Το πασίγνωστο μοντέλο έκανε αισθητή την παρουσία της στο νησί και με αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανέβασε φωτογραφίες με κίτρινο ολόσωμο μαγιό αλλά και stories όπου δείχνει τον αγαπημένο της να ψήνει στα κάρβουνα λαχανικά και κρεατικά.  Στη συνέχεια το τραπέζι που στρώθηκε τα πιάτα ήταν... εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα. Μάλιστα στην ανάρτησή της γράφει: «Τόσο χαρούμενη που επέστρεψα στο αγαπημένο μου νησί».

https://www.instagram.com/p/CRRbvoCLNOf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA