Μενού
  • Α-
  • Α+

Ευχάριστα τα νέα για τους πολλούς φαν της σειράς «Loki» που προβάλλεται από την πλατφόρμα Disney+ καθώς η σειρά της Marvel πήρε το «πράσινο φως» και για δεύτερη σεζόν.

Διαβάστε ακόμα: Βραβεία Emmy: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες – Ποιες σειρές ξεχωρίζουν

Οπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, αν και οι φήμες για την ανανέωση της σειράς «Loki» είχαν φουντώσει εδώ και καιρό, η επιβεβαίωση ήρθε και επίσημα στο φινάλε της πρώτης σεζόν και συγκεκριμένα στους τίτλους τέλους του έκτου και τελευταίου επεισοδίου όταν έπεσε το πλάνο με έγγραφο της TVA και το μήνυμα ότι «Ο Loki θα επιστρέψει στη δεύτερη σεζόν». Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επιπλέον πληροφορία σχετικά με την πλοκή, τα γυρίσματα, το καστ ή την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου.

Η σειρά «Loki» είναι η τρίτη τηλεοπτική σειρά της Marvel που κυκλοφορεί στο Disney+, με τις άλλες δύο να είναι οι «WandaVision» και «The Falcon and the Winter Soldier». Ωστόσο είναι η πρώτη σειρά της Marvel που ανανεώνεται για δεύτερη σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως το επόμενο πρότζεκτ της Marvel που θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα της Disney είναι το animated «What If…».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA