Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελεονώρα Μέλέτη και επίσημα πάει στο Mega. Αυτό που τόσο καιρό ακουγόταν σαν φήμη τελικά γίνεται πράξη και μάλιστα με την επίσημη ανακοίνωση του Mega. Η Ελεονώρα Μελέτη θα λέει καλημέρα στους τηλεθεατές, έχοντας στο πλευρό της μια ομάδα δημοσιογράφων και η εκπομπή που θα λέγεται «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ» θα καλύπτει όλα τα γούστα με ενδιαφέρουσες στήλες.

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Επισήμως στο Mega

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του MEGA αναφέρει: «Από τον Σεπτέμβριο η Ελεονώρα Μελέτη θα μας υποδέχεται, καθημερινά, με μία… "MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ".

Με θετική, ψύχραιμη αλλά και ανατρεπτική ματιά η Ελεονώρα Μελέτη θα εστιάζει σε αυτά που αξίζουν την προσοχή μας και τον σχολιασμό της. Μαζί της ο Κώστας Τσουρός. Την παρέα του "MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ" συμπληρώνουν η  Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης  Πάτρας. Ένα πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές που τα έχει όλα: χιούμορ, θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικές συνεντεύξεις, σχόλια, ενδιαφέρουσες στήλες, πρωτότυπες ιστορίες, απόψεις. Η Ελεονώρα Μελέτη ετοιμάζεται για την πιο ξεχωριστή… Καλημέρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA