Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη μικρή οθόνη θα προβληθεί το «σκάνδαλο» με το λερωμένο φόρεμα της Μόνικα Λεβίνσκι από τον Μπιλ Κλίντον. Το σκάνδαλο αφορούσε στην ερωτική σχέση που είχε συνάψει το 1996 ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, με την γραμματέα του, Μόνικα Λεβίνσκι.

Διαβάστε ακόμη: Σεξ, σκάνδαλα και παπαράτσι στην πολιτική: Παράνομες σχέσεις και πράξεις που «έκλεισαν» σπίτια και καριέρες

Σε απόσπασμα του τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται η αναπαράσταση της διαβόητης αγκαλιάς μεταξύ της Λεβίνσκι και του Κλίντον στη διάρκεια συγκέντρωσης του προσωπικού του Λευκού Οίκου το 1996. Ακόμα σε μια άλλη σκηνή ο Κλάιβ Όουεν, που υποδύεται τον Μπιλ Κλίντον, ακούγεται να λέει την «θρυλική» φράση που είχε αφήσει εποχή τότε: «Δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με εκείνη τη γυναίκα».

https://twitter.com/THR/status/1425930823778422784?ref_src=twsrc^tfw

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η ίδια η Μόνικα Λεβίνσκι θα είναι παραγωγός στην τηλεοπτική μεταφορά του ερωτικού σκανδάλου. Η Λεβίνσκι, όταν συνέβησαν όλα αυτά ήταν 22 χρονών και ο Μπιλ Κλίντον ήταν 27 χρόνια μεγαλύτερός της. Στη σειρά θα περιλαμβάνονται και σκηνές με το περίφημο μπλε φόρεμα και τον λεκέ σε αυτό που έμεινε στην Ιστορία και «έκαψε» τον Μπιλ Κλίντον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA