Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Ηλιάκη έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας από την τηλεόραση επιστέφει φέτος λίγους μήνες μετά την γέννηση της κόρης της. Αν και απολαμβάνει τις ευτυχισμένες στιγμές στην Ελβετία με τον Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, αποφάσισε να πει το ναι στο Mega, δίπλα στην Κατερίνα Καραβάτου.

Διαβάστε ακόμηΜαρία Ηλιάκη: Αγκαλιά με την «καλύτερή της φίλη» στη Ζυρίχη - Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της

Αν κι ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο, η Ηλιάκη αναμένεται να ενταχθεί στηνν εκπομπή της Καραβάτου, η οποία θα είναι το Σαββατοκύριακο και θα έχει τίτλο «Τι λες τώρα». Η πρόταση από το Mega σε συνδυασμό με την τηλεοπτική της συνύπαρξη με την άλλοτε συνεργάτιδά της - με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στο «Κους Κους το μεσημέρι» - την έκαναν να πει το «ναι». Οι δυο παρουσιάστριες τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση και συμπάθεια η μία προς την άλλη και μάλιστα η Κατερίνα Καραβάτου, όταν την είχε και καλεσμένη στην «φωλιά των Κου-κου» δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Μάλιστα στη συνέντευξη που είχε δώσει το 2018 στην Κατερίνα Καραβάτου, η Μαρία Ηλιάκη είπε: «Αποφάσισα να φύγω από μία σχέση η οποία δεν μου έκανε καλό και είπα ότι θα αρχίσω εργασιοθεραπεία με το «Ξαναδέστε Τους». Μετά από ένα μήνα κόπηκε κι εγώ έπρεπε να μείνω μόνη μου με τον εαυτό μου και να δω τι θα κάνω από εκεί και πέρα. Τότε συνειδητοποίησα ότι αυτό που είχα γίνει δεν μου άρεσε κι έπρεπε να το φτιάξω. Κατάλαβα ότι είχα κάνει κάποιες λάθος επιλογές, λάθος συμπεριφορές και η ζωή με έφερε στο να είμαι εκτός.  Θεωρώ ευλογία ότι έμεινα εκτός γιατί με βοήθησε πολύ σαν άνθρωπο. Νομίζω ότι το βασικό λάθος που έκανα όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι δεν απολάμβανα τίποτα, πάντα αισθανόμουν ότι κάτι μου έλειπε. Δεν είχα μάθει να απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη ζωή» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ηλιάκη όσο η Κατερίνα Καραβάτου βούρκωνε απέναντί της στον καναπέ της εκπομπής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA