Μενού
  • Α-
  • Α+

To Star ανακοίνωσε  την ένταξη του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη, στο έμψυχο δυναμικό του. Ο Θεσσαλός παρουσιαστής και δημοσιογράφος θα βρεθεί στα πλατώ του Star και της καθημερινής εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Αυτή τη σεζόν, η εκπομπή ενισχύεται με τον έμπειρο δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη, ο οποίος εγκαινιάζει στο Star ένα νέο επαγγελματικό κύκλο, μετά από 21 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην περιφερειακή τηλεόραση» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Μαρέδης είπε για τη νέα του συνεργασία: ««Μετά από 21 χρόνια στην περιφερειακή τηλεόραση, περνάω το κατώφλι του Star για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Θα τα λέμε καθημερινά στις 12.00 με 14.00 στις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Με αλήθειες μικρές και μεγάλες, αποκαλύπτοντας ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες, καλά κρυμμένα μυστικά, που μέχρι τώρα παρέμεναν στο σκοτάδι, αλλά και ανθρώπινες εξομολογήσεις, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Στο επίκεντρο της εκπομπής βρίσκονται πάντα οι αξίες της ζωής. Αυτές που προσπαθώ να υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια. Δε φεύγω από τη Θεσσαλία όμως. Παίρνω τη Θεσσαλία μαζί μου, μέχρι να γυρίσω ξανά σε αυτήν. Σας ευχαριστώ όλους για όσα όμορφα ζήσαμε μαζί. Συνεχίζουμε όπως εμείς ξέρουμε, να μιλάμε πάντα με ειλικρίνεια».

https://www.instagram.com/p/CSzFLXeKo1J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA