Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι «Αγριες Μέλισσες» επιστρέφουν στις 27 Σεπτεμβρίου και οι συντελεστές της σειράς έχουν ετοιμάσει τον πιο ανατρεπτικό κύκλο. Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της 3ης σεζόν της σειράς, θα έρθουν τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι, το οποίο ζει την σκοτεινή περίοδο της Χούντας.

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες - spoiler: Δύο άνδρες θα αναστατώσουν τη ζωή της Ελένης και της Ασημίνας

Σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ένας αρραβώνας ταράζει τα νερά στις Άγριες Μέλισσες. Ο Ακύλας Μεγαρίτης βγαίνει από τη φυλακή και εγκαθίσταται στο Διαφάνι μαζί με τη σύζυγό του, τη Ζωή και τα δυο τους παιδιά. Το σπιτικό τους θα το στήσουν στην κατοικία των Σεβαστών. Ο Μελέτης θα είναι αυτός που θα βοηθήσει τον Ακύλα στα σχέδια εκδίκησης για τον θάνατο του αδελφού του, στις Άγριες Μέλισσες. Η σχέση τους, όμως, θα γίνει πιο στενή.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό, η Κορίνα, κόρη του Μεγαρίτη, είναι μια νέα κοπέλα που δεν περνά απαρατήρητη. Από την πρώτη στιγμή θα μπει στο στόχαστρο του Μελέτη αλλά και στην καρδιά του. Μάλιστα, στα πρώτα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα δούμε έντονες ερωτικές σκηνές ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο αρραβώνας τους θα πέσει σαν βόμβα στο Διαφάνι και θα σταθεί αφορμή για νέες δραματικές εξελίξεις.

Την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη επιστρέφει από το Παρίσι και διαπιστώνει πως ο Μελέτης έχει μάτια μόνο για την κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη. Η καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια. Παράλληλα, όμως, είναι σίγουρη πως για τη δολοφονία του Αλέξη στις Άγριες Μέλισσες ευθύνονται ο πατέρας της και ο Μελέτης και γι’ αυτό ψάχνει στοιχεία για να το αποδείξει και να τιμωρηθούν. Έτσι, η δίψα της για εκδίκηση παραμένει άσβεστη.

Αγριες Μέλισσες: Το trailer για την 3η σεζόν

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA