Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιμέτωποι με μία σειρά από εκπλήξεις βρέθηκαν οι διαγωνιζόμενοι στο δεύτερο live του Big Brother. Εντάσεις, αποχώρηση και δύο νέους παίκτες στο σπίτι είχε το «μενού» της ζωντανής μετάδοσης το βράδυ της Παρασκευής (3/9). 

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother ήταν η Ελένη Σπανού, ο Παναγιώτης Πέτσας και ο Μελέτης Γαβαλάς. Εκείνος που τελικά όπως φάνηκε δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό την πρώτη εβδομάδα προβολής του ριάλιτι και τελικά αποχώρησε πρώτος είναι η Ελένη Σπανού.

Εκείνη τη στιγμή η Γιώτα Μυλωνά πήρε το λόγο και ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς και η Ελένη να μείνει στη θέση της. Η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρήγορης Γκουντάρας τότε της ανακοίνωσαν πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και έχει 24 ώρες στη διάθεσή της για να αποφασίσει ποια θα είναι η τελική της απόφαση. Τελικά η Ελένη Σπανού αποχαιρέτισε τους συγκατοίκους της φανερά συγκινημένη και έφυγε από το σπίτι.

Ανέβηκαν οι τόνοι 

Η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Big Brother μοιάζει «πολεμική» ανάμεσα στον Ισίδωρο και τον Παναγιώτη. Στο live της Παρασκευής έγινε μια προσπάθεια του Παναγιώτη να προσεγγίσει τον Ισίδωρο για να λύσουν τις διαφορές τους, η οποία ωστόσο δεν καρποφόρησε.  Ο Ισίδωρος εξήγησε στον Παναγιώτη τον λόγο που ανέφερε τη λέξη «ψευτόμαγκας», υποστηρίζοντας πως δεν αναφερόταν στον συμπαίκτη του. Ο Παναγιώτης βλέποντας πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις απόψεις του Ισίδωρου, ανέβασε τον τόνο της φωνής του, δείχνοντας φανερά εκνευρισμένος. «Εγώ όταν έχω μία άποψη, τη λέω μπαμ» είπε ο Παναγιώτης ζητώντας συγγνώμη σε περίπτωση που ενόχλησε τον Ισίδωρο. 

Στο σπίτι δύο νέοι παίκτες 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε πως στο σπίτι του Big Brother θα μπουν δύο νέοι παίκτες. Η πρώτη παίκτρια είναι η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν. Το 1995 ήρθε στην Ελλάδα και έμεινε στην Ξάνθη. Δούλευε από 12 χρονών στα χωράφια και όταν μεγάλωσε πέρασε στις Πανελλήνιες και γράφτηκε σε δραματική σχολή. Είναι μητέρα ενός αγοριού 8 ετών και είναι χωρισμένη. Πρότυπό της είναι ο Ιησούς Χρηστός. Όπως δήλωσε έχει ξεχωρίσει τον Στέφανο, παρά το γεγονός ότι είναι… παρατηρητής του παιχνιδιού. Η ίδια έχει παίξει σε σειρές όπως το «Έλα στη θέση μου».

Ο δεύτερος παίκτης, είναι ο Νικόλας Τσιρλής και έχει πρότυπο τον Σάκη Ρουβά. Είναι 33 ετών, κατάγεται από τη Χίο και την Κούβα και ασχολείται με τα τουριστικά ποδήλατα στο Μόναχο και στην Ελλάδα με την παραγωγή σοκολάτας. «Θέλω να κάνω μια πολύ μεγάλη οικογένεια όπως ο Σάκης ο Ρουβάς», είπε και του αρέσει η ίντριγκα. «Οι φίλοι με φωνάζουν φίδι αλλά με αγαπάνε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA