Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μεγάλη αγωνία περιμένει το τηλεοπτικό κοινό την επιστροφή της σειράς-φαινόμενο του ANT1, Άγριες Μέλισσες. Ο τρίτος κύκλος της σειράς, που άλλαξε τα όσα ξέραμε για την ελληνική μυθοπλασία, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00, ενώ θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00.

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες - Spoiler: Ενα πτώμα θα αναστατώσει το Διαφάνι – Ανατροπές από το πρώτο επεισόδιο

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, στη νέα σεζόν θα μεταφερθούμε στην περίοδο της επταετίας της Χούντας και επίσης πρόκειται να δούμε νέους χαρακτήρες, τους οποίους θα υποδυθούν σπουδαία ονόματα του χώρου της υποκριτικής. Στο Διαφάνι θα αλλάξουν πολλά στον τρίτο κύκλο και αυτό είναι κάτι που καταλαβαίνουμε αμέσως από το νέο, συγκλονιστικό τρέιλερ τη σειράς.

Όσον αφορά τώρα τους ηθοποιούς που μπαίνουν φέτος στις Άγριες Μέλισσες, αυτοί θα είναι ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, ο Νίκος Κουρής και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ενσαρκώνοντας τον Ακύλα Μεγαρίτη, την Ζωή Μεγαρίτη, τον Ζάχο Λυκογιάννη και τον Πέτρο Ορφανίδη αντίστοιχα.

Παράλληλα, την είσοδό τους στη σειρά θα κάνουν η Μαρία Καλλιμάνη, ο Δημήτρης Τσίκλης και η Στέλλα Ψαρουδάκη, οι οποίοι θα ενσαρκώσουν την Αιμιλία Λειβαδά, τον Λευτέρη Μεγαρίτη και την Κορίνα Μεγαρίτη, αντίστοιχα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA