Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ευδοκία Τσαγκλή, η Σοφία Αλεξανιάν και ο Στηβ Μιλάτος βρέθηκαν στη θέση των υποψήφιων προς αποχώρηση και από το σπίτι του Big Brother έφυγε τελικά η Σοφία, η οποία όπως είπε δεν το περίμενε και πέταξε τα καρφιά της για τους συμπαίκτες της.

Διαβάστε ακόμη: Big Brother: Έρωτες στο σπίτι - Δύο παίκτες έκαναν ντουζ γυμνοί

«Πέρασαν δύο εβδομάδες και κατάλαβα πως δεν έπρεπε να έχω πλησιάσει συγκεκριμένους ανθρώπους. Δεν έπρεπε να πλησιάσω ίσως τη Μαίρη γιατί στοχοποιήθηκα από μια ομάδα ανθρώπων, ίσως δεν πρέπει να λέμε όσα βλέπουμε, ίσως έπρεπε να βλέπω και να μην μιλάω», εξήγησε η Σοφία. Η Σοφία μάλιστα φάνηκε ότι ξαφνιάστηκε όταν είδε πως οι άνθρωποι που την ψήφισαν δεν ήταν εκείνοι που περίμενε.

Ατάκα «φωτιά» από την Σπυροπούλου και η απάντηση της Γραμμέλη

Εκτός από την αποχώρηση της Σοφίας, τις εντυπώσεις της βραδιάς έκλεψε και η καλεσμένη του live της Παρασκευής που ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια του «Κάτι ξαναψήνεται» θέλησε να αστιευτεί σχετικά με την κριτική που τις έχει ασκήσει η Αφροδίτη Γραμμέλη, λέγοντας «Γεια σου Αφροδίτη! Στον πληθυντικό ή στον ενικό; Με έχετε στολίσει πολλές φορές, οπότε το δικαιούμαι», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Στον ενικό. Σας βλέπω ήδη στολισμένη, οπότε βλέπω ό, τι σας έχω γράψει το έχετε φορέσει», απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η γραμμή ζωής του Ισίδωρου

Το επεισόδιο της Παρασκευής είχε και αρκετή συγκίνηση, καθώς ήταν η ώρα του Ισίδωρου να παρουσιάσει τη γραμμή ζωής του και «λύγισε» όταν θυμήθηκε πως έχασε τον πατέρα του, το 2011, από ανακοπή καρδιάς. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει ιερέας, γιατί μεταπήδησε στην Αισθητική δύο χρόνια αργότερα, αλλά και η ερωτική απογοήτευση που βίωσε το 2017.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA